Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najchutnejšie bábätko šoubiznisu: Ktorá kráska má dieťa ako z reklamy?

Takýmto rozkošným bábätkom sa môže pýšiť jedna z hollywoodskych celebrít. Zobraziť galériu (10)
Takýmto rozkošným bábätkom sa môže pýšiť jedna z hollywoodskych celebrít. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nevie sa jej nabažiť! Hoci sa 37-ročná americká hviezda zviditeľnila v celebritných kruhoch neslávne, už niekoľko týždňov má obrovský dôvod na radosť. Podarilo sa jej priviesť na svet zdravé dievčatko, ktoré si nevinným výrazom okamžite získa každého. Uhádnete, komu patrí tento uzlíček ako vystrihnutý z reklamných záberov?

Krásna ako obrázok! Aj tak by sa dala opísať maličká Wyatt Lilly, ktorú 15. mája porodila Rachel Uchitel. Čudujete sa, že vám toto meno skoro nič nehovorí? Je to celkom prirodzené, nakoľko ju viac ako kariéra v televízii „preslávila“ úloha milenky. Rachel bola totiž jednou z dám ľahších mravov, ktoré zarezonovali v sexškandále Tigera Woodsa. A aby toho nebolo málo, v realite zviedla aj Davida Boreanaza, ktorého slovenský divák pozná ako agenta Bootha v seriáli Kosti.

Po sérii divokých sexuálnych partnerstiev plavovláska našla rodinné šťastie po boku podnikateľa Matta Hahna. Práve s ním splodila svoju prvorodenú ratolesť, o fotky ktorej sa nedávno podelila v mikroblogovacej sieti Twitter. Dcérku si nechala zvečniť už v období jedného týždňa na záberoch, ktoré by pokojne mohli poslúžiť na komerčné účely.

Zabalená v žltom šále do roztomilého klbka či uvelebená na mäkkej bielej prikrývke – aj takto si Wyatt Lilly zapózovala pred objektívom krátko po príchode na svet. „Čoskoro budem prepustená z nemocnice. Ďakujem vám všetkým za podporu. Wyatt je tá najrozkošnejšia vec, akú som kedy videla,“ odkázala Rachel svojim nasledovníkom len dva dni po pôrode. Odvtedy už stihla zachytiť aj dcérkin prvý úsmev po kúpaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu