Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jacksonovu dcéru Paris (14) vyfackala teta Janet: Ty skazená ku*vička!

Záznam z bezpečnostnej kamery, ktorý zachytáva Paris Jackson v hádke s tetou Janet. Zobraziť galériu (12)
Záznam z bezpečnostnej kamery, ktorý zachytáva Paris Jackson v hádke s tetou Janet. (Zdroj: abc)

LOS ANGELES – Drsná bitka o majetky! Séria škandálov v rodine zosnulého Kráľa popu naberá na obrátkach. Spory o rozprávkové dedičstvo totiž neobchádzajú ani milované ratolesti Michaela Jacksona. Vyhrotené situácie najviac zasiahli jeho 14-ročnú dcéru Paris, na ktorú fyzicky aj verbálne zaútočila vlastná teta. Incident sa nezaobišiel bez vulgarizmov.

U Jacksonovcov to vrie! Už včera sme vás informovali o tom, že v dome matky legendárneho speváka musela zasahovať polícia. Stalo sa tak po tom, čo sa medzi členmi klanu strhla bitka. Medzi tým vyplávali na povrch nové skutočnosti. Podľa nich má rastúce napätie medzi príbuznými Michaela Jacksona prozaické pozadie. V hre je totiž 500 miliónov dolárov, z ktorých spevákovi súrodenci neuvidia ani cent.

Najnovšia finančná bilancia ukazuje, že majetok zosnulého hudobníka sa od jeho smrti rozrástol o závratnú čiastku. Ďalším veľkým plusom zostáva fakt, že väčšina dlhov bola splatená, alebo premlčaná. Vďaka tomu sa Jacksonove deti Prince Michael, Paris a Blanket stávajú mimoriadne zabezpečenými dedičmi. Ich majetok v tejto chvíli spravuje Michaelova matka Katherine Jackson. K dispozícii do vlastných rúk svoje bohatstvo dostanú až po babkinej smrti.

Takémuto scenáru sa zo všetkých síl snažia zabrániť súrodenci zosnulého hudobníka. Janet, Randy, Rebbie a Jermaine Jackson sa usilujú poslednú vôľu spochybniť. Svoje ťaženie však nesústredili len na právnickú pôdu, ale aj za múrmi rezidencie matky Katherine.

Do konfliktu sa najviac zaplietla tínedžerka Paris Jackson. V hádke utŕžila facku, keď sa jej teta Janet pokúšala vytrhnúť mobilný telefón. Nedospelú neter tiež počastovala oplzlou nadávkou: „Ty skazená ku*vička!“ Paris jej neostala nič dlžná a úder príbuznej vrátila s rovnako drsnými slovami: „Toto je náš dom. Nie dom rodiny Jacksonovej. Vypadni ku*va odtiaľto!“ Z nepríjemného incidentu vďaka bezpečnostnej kamere jestvuje aj vizuálny záznam. Ten sa podrobuje ďalšiemu skúmaniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu