Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najsexi kráska z telenovely: Blonďavá cica vystavila vnady v bazéne!

Jorgie Porter tasí ženské zbrane pred kamerou aj pred objektívom. Zobraziť galériu (4)
Jorgie Porter tasí ženské zbrane pred kamerou aj pred objektívom. (Zdroj: FHM)

LONDÝN – Revolúcia vo svete telenoviel? Hoci sa Jorgie Porter (24) závratnej hereckej kariéry zrejme nedočká, fanúšikovia si jej osobitý sexepíl predsa len všimli. Ako jedna z mála Britiek sa totiž môže pochváliť nielen prirodzenou tvárou, ale aj sexi postavičkou. Tú v celej kráse predviedla na dráždivých letných záberoch.

Má čo ukázať! Pod pojmom telenovela si zvyčajne každý predstaví nekonečný seriál založený na melodráme a dokonale upravených hercoch z oblasti Latinskej alebo Južnej Ameriky. Na rovnakom princípe sa však nakrúcajú príbehy na pokračovanie aj za veľkou mlákou či na Britských ostrovoch. V takzvaných mydlových operách sú žiadané najmä blondínky s dokonalými krivkami. Tou najsexi spomedzi nich sa pre tento rok stala práve Jorgie Porter.

Nevšedný titul mladej celebrite udelil pánsky magazín FHM. Pri tejto príležitosti sa televízna hviezda zhostila úlohy modelky a pred objektívom vystavila na obdiv svoje ženské zbrane. V bazéne si zapózovala ako Miss mokré tričko, no celú figúru predviedla aj v bikinách so zmrzlinou. Provokatívne fotografie dorazia do novinových stánkov v rámci septembrového čísla.

Jorgie stvárňuje jednu z hlavných postáv v seriáli Hollyoaks, ktorý vysiela domáci kanál Channel 4. Táto práca jej okrem skúseností pred kamerou priniesla aj veľkú lásku. Od minulého roka totiž randí so svojím kolegom Jamesom Athertonom. Ten svoje city prejavil vyhlásením, že bozkávanie sa s Jorgie na obrazovke bolo vrcholom jeho doterajšej kariéry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu