Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Úžasná premena: Z káčatka bez mejkapu o pár hodín prvotriedna kočka!

Aj modelka Pixie Geldof je bez mejkapu tuctová sivá myš, za pomoci vizážistov sa však mení na krásnu dámu. Zobraziť galériu (10)
Aj modelka Pixie Geldof je bez mejkapu tuctová sivá myš, za pomoci vizážistov sa však mení na krásnu dámu. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Vizážisti dokážu hotové zázraky! Šikovné ruky odborníkov na imidž si tento týždeň na vlastnej koži už po niekoľký raz vyskúšala britská modelka Pixie Geldof (22). Tá síce na nemeckú pôdu priletela ako sivá myška, vo večerných hodinách však pôsobila ako sofistikovaná dáma.

Profesionálny tím sa postará o všetko! Anglická dvadsiatnička sa pred pár dňami zaradila k celebritám, ktoré zaujal Berlínsky týždeň módy. Na letisko nemeckej metropoly však prominentná dcéra hudobníka dorazila v jednoduchom cestovnom outfite bez akýchkoľvek manierov. Bez mejkapu v huňatej bunde pôsobila ako tuctovka, ktorých sa v európskych uliciach premávajú státisíce. To sa ale už o niekoľko hodín zmenilo o 180 stupňov.

Pixie Geldof zavítala na prehliadku kolekcie Jeseň/Zima 2013 módneho domu Hugo Boss. Na červenom koberci sa zvŕtala v jednoduchých puzdrových šatách s výstrihom v oblasti chrbta. V tomto modeli vynikli jej štíhle nohy aj krátky zostrih vlasov, ktorý bol doplnený pôvabným líčením. Brunetka sa tak okamžite stala stredobodom pozornosti medzi kráskami zo šoubiznisu.

Aj keď sa Pixie primárne venuje predovšetkým modelingu, už niekoľko mesiacov sa snaží kráčať v šľapajách svojho otca Boba Geldofa. Spolu so svojím milencom a bubeníkom Georgeom Barnettom založila kapelu, ktorá nesie názov Violet. Ten je inšpirovaný úvodnou skladbou albumu skupiny Hole z roku 1994. „Kapela Hole mala na mňa obrovský vplyv počas dospievania v mnohých smeroch – jej hudba, výzor... A Violet je jeden z mojich najobľúbenejších piesní,“ prezradila štíhla hviezda na margo svojej hudobnej kariéry. Nechajme sa prekvapiť, kam jej ambície v budúcnosti povedú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu