Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je párik: Bohatý pupkáč a jeho pýcha – mladá sexbomba v bikinách!

Flavio Briatore so svojou sexi polovičkou Elisabettou Gregoraci na pláži Zobraziť galériu (5)
Flavio Briatore so svojou sexi polovičkou Elisabettou Gregoraci na pláži (Zdroj: profimedia.sk)

MALINDI – Tomu sa povie rodinná idylka! Ak existuje muž, ktorému je skutočne čo závidieť, rozhodne možno v tomto smere uvažovať o podnikateľovi menom Flavio Briatore (61). Toho za stelesnenie sexepílu síce považovať nemožno, po svojom boku má však výstavný kus. Talianska bohyňa predviedla svoje prednosti v úsporných bikinách.

Otáčajú sa za nimi všetky hlavy! Napriek tomu, že Flavio Briatore má už  po šesťdesiatke, na hlave šediny a v oblasti pása slušné zásoby tuku, pozornosť priťahuje ako magnet. Všetko vďaka o takmer polovicu mladšej manželke Elisabette Gregoraci. Tá síce pred dvomi rokmi priviedla na svet synčeka Falca Nathana, na jej krivkách však po pôrode niet najmenšej stopy. Na pláži sa počas dovolenky bez problémov stala kráľovnou.

Prominentný párik si horúce chvíľky v týchto dňoch užíva v exotickej Keni spolu so svojou ratolesťou. Pupkatý šesťdesiatnik tak už na prvý pohľad pôsobí ako najšťastnejší muž planéty. Aj na staré kolená sa totiž môže pochváliť miliónmi na konte, bezstarostným životom a roztomilou rodinkou. Elisabette totiž nezaháľa – svoje vypracované nohy, ploché bruško a okrúhle vnady už stihla predviesť v niekoľkých plavkových variáciách.

Flavio Briatore so svojou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu