Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcéra Beyoncé žne úspechy: Je čestná občianka mesta Hvar

Beyoncé s dcérou Blu Ivy
Beyoncé s dcérou Blu Ivy (Zdroj: SITA)

HVAR - Ani nie polročná Blue Ivy Carter, ktorej rodičmi sú speváčka Beyoncé a rapper Jay-Z, sa stala čestnou občiankou chorvátskeho mesta Hvar.

Tejto pocty sa jej dostalo pre to, že svoje meno Blue Ivy (v preklade modrý brečtan) dostala vďaka "nádhernému modrému stromu", ktorý Beyoncé s manželom uvidela na dovolenke v Chorvátsku. Keď to prezradila svojim fanúšikom, množstvo turistov sa rapídne zvýšilo. "Príbeh pôvodu mena vašej dcéry spôsobil obrovský záujem médií, a teda i reklamy pre naše mesto i ostrov Hvar," povedal starosta Pjerino Bebic v rámci svojho oficiálneho vyhlásenia. "Preto som sa rozhodol, že vašej dcére udelím čestné občianstvo mesta Hvar," dodal.

Blue Ivy Carter sa narodila 7. januára v newyorskej Lenox Hill Hospital. "Bol to ten najkrajší zážitok v našich životoch. Chceme sa poďakovať všetkým za ich modlitby, priania, lásku a podporu," uviedol vtedy najvplyvnejší pár hudobného priemyslu. Čerstvý otec Jay-Z krátko po tom na internete zverejnil novú skladbu s názvom Glory, do ktorej svojím plačom prispela aj jeho novorodená dcéra. Rapper v skladbe napríklad prezradil, že Blue Ivy splodili s Beyoncé v Paríži. Tridsaťročná speváčka a jej manžel sa zosobášili v roku 2008 a dievčatko je ich prvým dieťaťom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu