Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kontroverzná Nemka pritvrdila: Vnady ako lopty a úplne nahý rozkrok!

Micaele Schäfer na ulici provokovala úplne nahá. Zobraziť galériu (7)
Micaele Schäfer na ulici provokovala úplne nahá.

BERLÍN – Tomu sa povie skutočná futbalová oddanosť! Ak by ste medzi celebritami hľadali najzarytejšiu fanúšičku blížiacich sa Majstrovstiev Európy, nájdete ju v Micaele Schäfer (28). Tá totiž nezaváhala a kvôli propagácii šampionátu išla donaha. Na ulici tak bez akýchkoľvek zábran pretŕčala aj svoje intímne partie.

Odvážne promo športového podujatia! Už tento piatok vypukne futbalový ošiaľ v podobe turnaja o pohár EURO 2012. A ako zdá, športový sviatok nie je ľahostajný ani niektorým dámam zo šoubiznisu. Predovšetkým exhibicionistke z Nemecka, ktorá bez jediného kúska oblečenia pobehovala pred Braniborskou bránou.

Silikóny pomaľované do podoby futbalových lôpt a v rozkroku len drobná nemecká vlajka – s takýmito zbraňami Micaele Schäfer vyrazila do berlínskych ulíc medzi nadšencov futbalu. O tom, že jej nahé krivky vzbudzujú obrovskú pozornosť, nebolo najmenších pochýb. Fanúšikovia si ju s oduševnením fotili a dávali jej vyhláseniam za pravdu. Podľa nich sa spomínané majstrovstvá môžu bez problémov začať.

Kam je nemecká silikónka schopná vo svojich kontroverzných výstupoch až zájsť, naozaj nevedno. Len pred pár týždňami nečakane prikvitla na premiéru snímky Muži v čiernom 3, na ktorej vytŕčajúcimi prednosťami zatienila zvyšné herecké hviezdy. Vyzerá to teda tak, že bez patričného adrenalínu z predvádzania sa dlho nevydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu