Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá či oblečená? Na premiére pretŕčala silikóny aj tangá!

Micaela Schäfer vytŕčajúcimi prednosťami zatienila aj americké hviezdy. Zobraziť galériu (9)
Micaela Schäfer vytŕčajúcimi prednosťami zatienila aj americké hviezdy.

BERLÍN – Opäť bolo poriadne horúco! Ak sa na červenom koberci zjaví manekýnka Micaela Schäfer (28), o pikantné zábery zvyčajne nie je núdza. Inak tomu nebolo ani začiatkom týždňa na berlínskej premiére, kde brunetka okamžite strhla na seba všetku pozornosť. Postaral sa o to odvážny model, v ktorom vystrkovala ženské zbrane.

Nečakané prekvapenie! Hoci v rámci uvádzania snímky Muži v čiernom 3 si publicitu mali užívať predovšetkým hollywoodski fešáci, situácia sa rýchlo zvrtla. Na scéne sa totiž objavila kontroverzná Nemka Micaela Schäfer, ktorá tradične odhalila viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Jej cudnosť zakrývali len nastrihané pásiky materiálu. Tie však v momente rozfúkal vietor a prítomní hostia sa nestačili čudovať.

Spredu vyumelkované prednosti veľkosti XL a zozadu okrúhle polky v tangáčoch – takéto pohľady ponúkala nemecká modelka, ktorá kinematografické podujatie poriadne okorenila. V jej tieni dokonca zostala aj samotná mačička Nicole Scherzinger. Tá dorazila v purpurovej róbe značky Herve L. Leroux a pôsobila ako oslnivá siréna. Pri Micaele však fotoaparáty cvakali s ďaleko vyššou intenzitou.

Napriek tomu, že Will Smith prežíva v úlohe Agenta J po desiatich rokoch veľký návrat, tentoraz stál takpovediac v úzadí. Zaujímavé pritom je, že Micaelina prítomnosť na premiére doteraz nebola objasnená. Medzi smotánkou spoza veľkej mláky totiž zatiaľ úzke kontakty nemá. Môže si byť však istá, že americké herecké obsadenia si pri budúcej návšteve Nemecka dá na ňu veľký pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu