Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahá Micaela Schäfer na ulici: Vystavila silikóny aj rozkrok!

Micaela Schäfer napriek zime odhodila šaty na ulici a silikóny spolu s najintímnejšími partiami ukázala v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (13)
Micaela Schäfer napriek zime odhodila šaty na ulici a silikóny spolu s najintímnejšími partiami ukázala v Evinom rúchu. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Už zasa provokuje úplne nahá! Zatiaľ čo v našich končinách vládne pomerne chladné počasie, nemecká modelka Micaela Schäfer (30) si z nízkych vonkajších teplôt ťažkú hlavu nerobí. V mene reklamnej kampane si už po niekoľký raz zapózovala na ulici bez jediného kúska oblečenia. Pomyselná cenzúra však tentoraz pobavila nejedného okoloidúceho.

Pútať pozornosť je jej prioritou číslo jeden! Hoci snaha zaujať práve odhalenými ženskými zbraňami je považovaná za prízemnú či prvoplánovú, tejto forme prezentácie dáva prednosť čoraz viac klientov reklamných agentúr. Aj preto má Micaela Schäfer o stály prísun zákaziek a pracovnú náplň postarané. Pózuje za každého počasia a zásadne vyzlečená, no aspoň z času na čas prejaví úsilie priťahovať objektívy niečím novým. Prilákať návštevníkov na blížiaci sa filmový festival Berlinale sa pokúsila v duchu ozajstného minimalizmu.

Micaela sa tentoraz zaobišla bez akéhokoľvek transparentu či iných doplňujúcich rekvizít. K reklamnému pútaču s plagátom sa postavila úplne nahá – len v sandáloch s poriadne hrubou platformou, aké nosia striptérky. Nemecká silikónka si však drobné kúsočky svojich štíhlych kriviek predsa len zakryla. Cez bradavky si natiahla na prvý pohľad tenkú pásku, no v skutočnosti išlo o film zo starých fotoaparátov. Na ohanbie si prilepila malý čierny štvorček, čím zrejme chcela naznačiť, že na verejnosti aj ona podlieha určitej cenzúre.

Spomínaný festival bude v Berlíne prebiehať od 6. do 16. februára a tamojší diváci sa dočkajú aj ochutnávky slovenskej kinematografie. Našu tvorbu bude zastupovať dokumentárna snímka s názvom Zamatoví teroristi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu