Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nemecká silikónka išla na ulici donaha: Aspoň, že rozkrok schoval zajačik!

Micaela Schäfer sa na berlínskej pešej zóne predviedla nahá s veľkonočnými dekoráciami. Zobraziť galériu (8)
Micaela Schäfer sa na berlínskej pešej zóne predviedla nahá s veľkonočnými dekoráciami. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Tomu sa hovorí pikantná sviatočná nálada! Zeleným štvrtkom začínajú najdôležitejšie dni roka predovšetkým pre kresťanské národnosti, no veľkonočná nálada neobchádza ani osobnosti zo sveta šoubiznisu. O šteklivú atrakciu sa už opäť postarala modelka Micaela Schäfer (30) v Evinom rúchu na pešej zóne. Bez kúska oblečenia provokovala vo svojráznom štýle.

Brandenburská brána jej prirástla k srdcu! Práve tam totiž Micaela Schäfer najčastejšie predvádza svoje obnažené krivky pri najrôznejších tematických príležitostiach. Pre zahraničných turistov tak ešte stále predstavuje hotovú senzáciu, no domáci Berlínčania ju už berú ako súčasť inventára. Silikónová manekýnka si však stále myslí, že má verejnosti čo ponúknuť. Aj preto v stredu vyrazila do ulíc tak, ako ju stvorila matka príroda.

Tmavovláska síce zvykne premávku zastavovať pomerne často, no nemožno jej odoprieť istú dávku kreativity pri drobných maskovacích manévroch. Aj tentoraz obnažila silikónové prsia v celej kráse, pričom bradavky zakryli polovičky veľkonočných vajíčok. Svetlo sveta navyše neuzreli ani jej najintímnejšie partie. Tie totiž schovával malý hnedý zajačik z plyšu.

Zaujímavosťou je, že Micaela na rovnakom mieste provokovala tesne pred Veľkou nocou aj minulý rok. Vtedy sa však sama zhostila úlohy sexi zajaca s ušami na hlave a zvieracou tvárou v rozkroku.

Ak by ste si mysleli, že sebavedomá nahotinka žne úspechy všade, kam vkročí, zostali by ste na omyle. V istom televíznom rozhovore jej pred kamerami poriadne „naložila“ postaršia moderátorka: „Nič ste sa, bohužiaľ, nenaučili. Len ukazovať telo za peniaze.“ Micaela po týchto ostrých slovách očervenela ako paprika a zvyšok interview ledva dotiahla do konca. Aj na Facebooku sa posťažovala, že to bol jeden z najhorších zážitkov. Ako sa ale vraví, čo je pravda, nie je hriech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu