Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráždivá senzácia priamo na ulici: Nahé sexbomby laškovali telo na telo!

Nahá Micaela Schäfer sa na verejnosti bozkávala s vyzlečenou modelkou. Zobraziť galériu (10)
Nahá Micaela Schäfer sa na verejnosti bozkávala s vyzlečenou modelkou. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Vyvolali obrovský rozruch! Micaela Schäfer (30) je nielen na domácej pôde známa tým, že našla zaľúbenie v predvádzaní nahých kriviek priamo v nemeckých uliciach. Najnovšie si však prizvala spoločnosť v podobe nemenej obdarenej blondínky. Sexice v Evinom rúchu zvádzali ako svojrázne pokušenie z raja.

Vyzliekať sa je jej životným poslaním? Hoci Micaela Schäfer zapĺňa stránky bulvárnych plátkov pomerne často, v skutočnosti pre svoju popularitu až tak veľa urobiť nemusela. Jej meno vstúpilo do povedomia Berlínčanov najmä vďaka tomu, že podnikavá tmavovláska sa už po niekoľký raz nechala zvečniť bez jediného kúska oblečenia pred Brandenburskou bránou. Tento týždeň na pešiu zónu zamierila opäť aj so sexi posilou.

Nemecká silikónka si úplne nahá zapózovala s nemenej odvážnou plavovláskou a s obrovským hadom, ktorého obe dámy držali na svojich pleciach. V rukách mali červené jablká a v rozkroku zelené lístie, aby tak čo najverejnejšie zobrazili Evu z raja. V tomto prípade však nezostalo len pri obnažených prsiach a nečinnom postávaní. Modelky sa totiž vrhli na seba a vymenili si zopár bozkov.

Ako to u Micaely býva zvykom, ani tentoraz nepútala pohľady zvedavých okoloidúcich celkom zbytočne. Lesbickými hrátkami totiž dávala do pozornosti Medzinárodný deň proti homofóbii, ktorý pripadá na 17. mája. Či si práve takýmto spôsobom získa sympatie okolia, naozaj nevedno. Minimálne náhodní turisti ju však zaručene považovali za nevšednú atrakciu mesta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu