Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Toto že je postava Bondovej sexice? Macaté stehná a žiadne prsia!

Dekolt Alicie Keys v bikinách zíva prázdnotou. Zobraziť galériu (11)
Dekolt Alicie Keys v bikinách zíva prázdnotou. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Pracuje na sebe, ako sa len dá! Odkedy Alicia Keys (31) priviedla na svet svoju prvú ratolesť, pasuje sa s popôrodnou váhou. Tú sa jej síce darí zhadzovať vďaka cvičeniu, výsledok je však trochu rozpačitý. Speváčka má mocné stehná, pričom hrudník jej celkom spľasol.

Proporcie má značne nevyvážené! Hoci Alicia Keys syna Egypta porodila už pred vyše jeden a pol rokom, dostať sa do niekdajšej štíhlej formy sa jej stále nedarí. S postavou sa totiž pohrala genetika, ktorá jej nadelila skôr mužské črty – robustnejšie telo a takmer žiadne poprsie. Pre svoju zákonnú polovičku je však aj napriek tomu tou najzvodnejšou cicou.

„Moja Bond Girl! 007 AK47,“ týmito slovami speváčke polichotil jej manžel a producent Swizz Beatz. Okomentoval nimi totiž záber, na ktorom Alicia hrdo pózuje v minimalistických bikinách. K plážovým sexbombám ju fanúšikovia síce nezaradili, poriadny kus práce na vlastných krivkách jej však odoprieť nemožno.

O silnom pute, ktoré spája prominentný pár, nesvedčia len Swizzove fotografie v sieti Twitter. Úspešný hudobný guru totiž hlbokú pokoru neskrýval už pri narodení štvrtého potomka, ktorý je zároveň prvým s Aliciou. „Som taký vďačný za všetko, čím som bol v živote požehnaný. Wowww!“ napísal vtedy prostredníctvom svojho internetového konta. Ostáva len dúfať, že im táto idylka vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu