Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Argentínska sexbomba sa chopila šance: S prednosťami XXL išla donaha!

Jessica Hereñu dráždi v pánskom časopise úplne nahá. Zobraziť galériu (6)
Jessica Hereñu dráždi v pánskom časopise úplne nahá. (Zdroj: Maxim)

BUENOS AIRES – Klasický scenár! Hoci o obdarenú krásku menom Jessica Hereñu ešte donedávna nikto nezakopol, z večera do rána sa stala národnou televíznou hviezdou. Stačil jej k tomu jednoduchý recept – pretŕčať sa pred kamerami a ukázať čo najviac. Nahota jej totiž nerobí najmenší problém. A za peniaze zvlášť!

Nestratila sa! Aj keď o účastníkoch reality šou sa hovorí ako o rýchlokvasených hviezdičkách s nie príliš veľkou popularitou, Jessica Hereñu zrejme patrí medzi „svetlé“ výnimky. Na domácej pôde totiž minulý rok prerazila v programe Big Brother, v rámci ktorého si ju fanúšikovia zaškatuľkovali ako najsexi súťažiacu. Podnikavá brunetka z tejto nálepky razom vyťažila maximum.

Zvodný pohľad, guľatý zadok a prsia, na ktoré sú dve dlane málo – s týmito ženskými zbraňami Jessica zvádza na stránkach júnového čísla argentínskej verzie pánskeho magazínu Maxim. Ide síce už o druhú spoluprácu takéhoto typu, svojská prsaňa však sexepílom a odvahou ani tentoraz nešetrila. Pred objektívom sa pretŕčala bez akýchkoľvek zábran. A bez jediného kúska oblečenia.

Či sa Jessica v náročnej brandži udrží, ukáže až čas. V reality šou však nenašla len príležitosť zviditeľniť sa, ale tiež novú lásku. Po skončení súťaže sa totiž zaplietla s bývalým protivníkom menom Martin Pepa. Pýtate sa, čo ich spojilo? Predsa šteklivé fotky hore bez. Martin sa však nechal počuť, že vyzliekanie jeho partnerky mu nie je prirodzené: „Vyzlieka sa donaha, na čo nie som zvyknutý, ale nevadí mi to. Robíme kompromisy.“ Otázne ale je, ako dlho im tie kompromisy vlastne vydržia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu