Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Škandál: Modelka dráždila svojho zajačika – úplne nahá a verejne!

Melanie Sykes provokovala svojho milenca na webe naozaj okato. Zobraziť galériu (4)
Melanie Sykes provokovala svojho milenca na webe naozaj okato. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Na webe je všetko! O tomto známom úsloví sa nedávno presvedčila už aj britská modelka Melanie Sykes (41), ktorá svojmu o 15 rokov mladšiemu milencovi posielala dráždivé zábery prostredníctvom sociálnej siete. Úplne nahá sa tak nevedomky pretŕčala pred zrakom všetkých užívateľov.

Trapas obrovských rozmerov! Ak zamilovanú dvojicu delí väčšia vzdialenosť, pikantné fotografie častokrát dokážu rozdúchať ozajstnú vášeň. Podobný scenár chcela vo svojom vzťahu uplatniť aj zachovalá manekýnka Melanie Sykes. Pri posielaní šteklivého fotografického materiálu sa však prerátala. Jej o 15 rokov mladší zajačik Jack Cockings nebol jediným adresátom.

Vyformovaná postavička v čiernej súprave bielizne a v silonkách s čipkovaným lemom, či zvodné krivky obnažené v celej kráse. Takýto pohľad chcela Melanie naservírovať žiadostivým očiam milenca. Pozabudla však na fakt, že jej príspevky so silným erotickým nábojom sú voľne prístupné pre všetkých nasledovníkov.

„Králik Jack, potrebujem trochu zajačej lásky, tak hop na to!“ to je len drobný útržok zo šťavnatej internetovej konverzácie z klávesnice anglickej celebrity. Väčšinu z nej síce neskôr zmazala, jej fanúšikovia si však zaručene stihli utvoriť obraz. Zdá sa, že za dverami spálne sa brunetka mení na skutočnú sexuálnu divošku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu