Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

O 27 kíl ľahšia! Beyoncé v prvej šou od pôrodu vyrážala dych

Beyoncé sa vrátila na pódium vo veľkom štýle. Zobraziť galériu (13)
Beyoncé sa vrátila na pódium vo veľkom štýle. (Zdroj: iam.beyonce.com)

ATLANTIC CITY – Opäť vo svojom živle! Hoci Beyoncé (30) svoju prvorodenú dcérku priviedla na svet len pred piatimi mesiacmi, už znova zarezáva v práci na plné obrátky. Aby sa však mohla vrátiť na pódium, poctivo drela aj na svojom zovňajšku. Drastickou diétou musela zhodiť takmer tri desiatky kilogramov.

Niekdajšiu formu má späť! Aj keď si Beyoncé chcela vychutnávať svoje povinnosti s dcérkou čo najdlhšie, na materskej dovolenke dlho neobsedela. Ani nie za pol roka sa totiž triumfálne vrátila na veľké pódium a odštartovala sériu koncertov. V úsporných outfitoch a sieťovaných pančuchách pritom predvádzala postavu ako za starých čias. Po pôrode na nej nebolo ani stopy.

Útly driek a štíhle nohy – to všetko v piatok večer dominovalo na speváčkinej figúre v tvare presýpacích hodín. Ako sa však Beyoncé pochválila svojim fanúšikom priamo na javisku, takýto výsledok ju stále nemálo sebazaprenia: „Nemáte tušenia ako tvrdo som pracovala. Musela som zhodiť 27 kíl. Držali ma na bežiacom páse, jedla som hlávkový šalát!“ No napriek tomu, že naoko sa do mikrofónu sťažovala, dnes je na svoju vynaloženú námahu evidentne hrdá.

Beyoncé sa vrátila na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

V hľadisku nechýbali ani prominentní priaznivci vrátane prvej dámy Michelle Obamy a jej dvoch dcér. Tým najoddanejším obdivovateľom však zostáva manžel hudobnej hviezdy rapper Jay-Z. Ten totiž svojej polovičke zložil poklonu aj verejne prostredníctvom účtu na Twitteri: „Beyoncé je najlepšia interpretka na svete. Bodka.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu