Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najsexi žena 21. storočia: Beyoncé s plochým bruškom a bokmi venuše!

Beyoncé na titulnej strane pánskeho časopisu ohúrila sexi postavou v tvare presýpacích hodín. Zobraziť galériu (16)
Beyoncé na titulnej strane pánskeho časopisu ohúrila sexi postavou v tvare presýpacích hodín. (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES – Zaoblená v tých správnych partiách! Odkedy Beyoncé (31) priviedla na svet svoju prvú dcérku Blue Ivy, ubehol už rovný rok. Za ten čas sa hudobná diva stihla vrátiť nielen do pracovného kolotoča, ale aj do závideniahodnej formy. Tú bez ostychu najnovšie pretŕča na obálke pánskeho magazínu ako zástupkyňa najzvodnejších žien tohto storočia.

Sexepíl v sebe nezaprie! O Beyoncé je známe, že sa na výslnie hudobného neba neprepracovala len tvrdou drinou a úchvatným hlasom, ale tiež pôvabným zovňajškom. Počas svojho pôsobenia v šoubiznise pravidelne figuruje v rebríčkoch vyzdvihujúcich krásu známych žien. Obrovskej pocty sa jej dostalo aj nedávno od pánskeho časopisu GQ. Ten totiž vo svojom januárovom vydaní zverejnil stovku najsexi žien 21. storočia a na jeho čelo ako i titulnú stranu zaradil práve božskú plavovlásku.

Beyoncé sa pri tejto príležitosti vrhla pred objektív známeho fotografa Terryho Richardsona. Po dvanástich mesiacoch od pôrodu má opäť postavičku ako lusk, a tak si neváhala zapózovať iba v nohavičkách a hore bez. Vystavila pri tom na obdiv dokonalo ploché bruško a okrúhlejšie boky, no prednosti jej chránilo odstrihnuté tričko.

Ospevovaná hviezda sa podobného úspechu dočkala aj od magazínu People, ktorý ju vymenoval za Najkrajšiu ženu roku 2012. „Cítim sa krajšia než kedykoľvek predtým, pretože som porodila. Najlepšie na tom, že mám dcérku, je ten zakotvený odkaz. Slovo láska teraz pre mňa znamená niečo celkom odlišné,“ vyznala sa z pocitov, keď sa dozvedela o svojom ocenení. Beyoncé tak stelesňuje nielen spevácku a módnu ikonu, ale tiež matku, ktorá si vychutnáva svoje rodičovské povinnosti.

Prečítajte si: Beyoncé zaspieva hymnu na Obamovej inaugurácii a chystá piaty album

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu