Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Čo sa stalo s tvrdým rapperom 50 Centom? V nemocnici leží s plyšákmi!

50 Cent bol hospitalizovaný v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
50 Cent bol hospitalizovaný v nemocnici. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Citlivý a zraniteľný? Hoci čokoládový rapper 50 Cent (36) odjakživa vystupoval ako drsňák, pri podlomenom zdraví sa aj on mení na nepoznanie. Naposledy fanúšikov pozdravil z nemocničného lôžka, na ktorom ho obklopujú plyšové hračky.

Ako scéna z komédie! Tak vyznieva hudobníkov pozdrav z istého zdravotníckeho zariadenia, prostredníctvom ktorého počas hospitalizácie zostáva v kontakte aspoň s nasledovníkmi v sieti Twitter. V nemocničnom pyžame sa však akoby na pár dní vrátil do detských čias. Spoločnosť mu totiž robia plyšové zvieratká.

„Som v nemocnici, ale moja The Lost Tape Gangsta Grillz je hotová, takže bude vydaná včas,“ ubezpečil 50 Cent nadšencov svojej hudby v komentári záberu, na ktorom má zasnený výraz v tvári a zaistený cievny prístup na ruke. Ako sa však priznal prostredníctvom ďalšej fotky, pobyt na lôžku ho príliš neteší: „Nechcem ísť na operáciu.“

Rapper vlastným menom Curtis Jackson si so žirafou, levom a slonom zapózoval zrejme aj preto, že nejde o závažné ochorenie. Médiám to prezradil DJ Drama, ktorý s umelcom na spomínanej nahrávke spolupracuje: „Najprv to chceli udržať v tajnosti, ale on nie je tichý chlapec. Mal by byť v pohode, nejde o nič vážne. Promo urobíme v riadnom čase.“ Zdá sa teda, že pre speváka bol pobyt v nemocnici len akýmsi vykĺznutím zo stereotypu. Či operácia dopadla úspšne, zatiaľ neprezradil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu