Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sylvester Stallone po takmer 40 rokoch: Zostarol, no telo Ramba stále má!

Sylvester Stallone ako Rocky a s odstupom takmer štyroch desaťročí Zobraziť galériu (11)
Sylvester Stallone ako Rocky a s odstupom takmer štyroch desaťročí (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Do starého železa ešte zďaleka nepatrí! Hoci Sylvestra Stalloneho (65) fajnšmejkri radia k akčným veteránom, do dôchodku sa ešte zďaleka nechystá. Odkedy ho svet spoznal v úlohe svalnatého Rockyho, ubehlo už neuveriteľných 36 rokov. Závideniahodnou formou sa však môže pochváliť aj na staré kolená.

Ako to len robí? Napriek tomu, že Sylvestrovi Stallonemu už pomaličky ťahá na sedemdesiatku, vo svete kinematografie má stále svoje pevné miesto. A to nielen ako režisér, ale aj ako namakaný hrdina so stále slušnou nádielkou svalovej hmoty. Vďaka kombinácii tvrdej driny v posilňovni a farbenia vlasov na svoj vek zďaleka nevyzerá. Fanúšikov prekvapuje obdivuhodnou formou v snímkach, ktoré mu na herecké konto pribúdajú jedna za druhou.

Odvahu pred kamerami Sylvester preukázal v jednom z posledných akčákov s názvom Bullet to the Head. Bez váhania totiž obnažil hrudník, uvedomujúc si, že sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Oproti Rockymu z roku 1976 má zvráskavenú kožu a ruky mu „zdobí“ bohatá spleť vystúpených žíl. Pribudli mu dve veľké farebné tetovania, povestné „tehličky“ na bruchu však zostali.

Rozruch sa americkému drsňákovi podarilo narobiť pred dvomi rokmi chuťovkou Expendables: Nezničiteľní, ktorou na jednom pľaci tímovou spoluprácou spojil kolegov zvučných mien ako Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jason Statham alebo Jet Li. O jeho úspechu svedčí aktuálne druhé pokračovanie, tam sa však hercove plány nekončia. V roku 2013 by mal svetlo sveta uzrieť jeho ďalší kinematografický počin The Tomb. Nestarnúci akčný maniak tak v Hollywoode posledné slovo ešte nepovedal...

Tip: Pozrite si fim so Silvestrom Stallonom. Nájdete ho v programe na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu