Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Svalnatá princezná Catherine: Za kým bežala v týchto štekloch?

Vojvodkyňa z Cambridge predvádzala svalnaté lýtka v riskantných sandáloch. Zobraziť galériu (14)
Vojvodkyňa z Cambridge predvádzala svalnaté lýtka v riskantných sandáloch. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Bývalú športovkyňu v sebe nezaprie! Hoci Kate Middleton (30) vystupuje na verejnosti vždy ako distingvovaná dáma, medzi padavky rozhodne nepatrí. Dôkazom môže byť záber, na ktorom sa rozbehla po tráve v krkolomnej obuvi. Ukázala tak nielen poriadny kus odvahy, ale aj svalnaté nohy.

Také lýtka sa u princeznej často nevidia! Napriek tomu, že vojvodkyňa z Cambridge je jednou z najmladších členiek kráľovskej rodiny, korunku reprezentuje vo všetkých smeroch. O tom, že je to žena do koča i do voza, presvedčila na zelenom trávniku počas uplynulého víkendu. Ako niekdajšej hokejistke jej totiž beh na závratných platformách nerobil nijaký problém.

Ležérnejšie modré šaty, vietor v rozpustených vejúcich vlasoch a sandále pieskovej farby – v takom stylingu Kate v nedeľu očarila svojou vypracovanou figúrou. Na ľahké pobehnutie po tráve mala totiž naozaj dobrý dôvod. Jej úlohou bolo podporiť a povzbudzovať zákonnú polovičku Princa Williama, ktorý sa s bratom Harrym vybral na turnaj v konskom póle.

Na spoločenskom podujatí kráľovskú dvojicu sprevádzal aj ich relatívne čerstvý domáci miláčik Lupo. Preháňanie štvornohého chlpáča Catherine zrejme prišlo celkom vhod. V tenkých šatách v hodnote okolo 300 eur je vo veternom počasí totiž príliš teplo nebolo. Pred efektom à la Marilyn Monroe si však svoju cudnosť bez problémov ustrážila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu