Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Princezná Catherine v bikinách a William hore bez: Priam dokonalé telá!

Princ William s manželkou Kate na pláži Zobraziť galériu (22)
Princ William s manželkou Kate na pláži (Zdroj: Woman's Day)

LONDÝN – Na svadobnej ceste bolo poriadne horúco! Hoci sa Princ William (30) a Kate Middleton (30) snažili vychutnávať si medové týždne nerušene, pikantné momentky predsa len uzreli svetlo sveta. Kráľovský pár v plavkách sa totiž rozhodne má čím pochváliť. So závideniahodnými krivkami pôsobia ako vystrihnutí z módneho časopisu.

Vládla medzi nimi romantika! Vojvodkyňa z Cambridge sa po uzatvorení manželstva vybrala na prvú spoločnú dovolenku po boku Princa Williama za exotikou. V malebnom prostredí Seychelských ostrov si však vzájomnú blízkosť dvojica nevychutnávala sama. Ich obnažené krivky sa totiž stali obrovským lákadlom pre paparazzov z celého sveta.

Zaujímavosťou je, že s fotografiou urodzeného páriku na pláži ako prvé nevyrukovali domáce médiá ani tie spoza veľkej mláky. Pochválil sa ňou pomerne neznámy austrálsky týždenník Woman's Day.  Ten na obálke sľubuje galériu ďalších 15-ich záberov na stránkach svojho najnovšieho vydania. Žeby si práve u protinožcov cenili fotografov najviac? Otázniky vyvoláva tiež fakt, že tajné obrázky sú publikované až po viac než roku od kráľovskej dovolenky. Cena za takýto horúci materiál sa totiž šplhala do závratných výšok.

Na titulnej strane spomínaného magazínu sa William premáva v pestrofarebných bermudách a vystavuje na obdiv svoje vyšportované telo. Ešte väčším lákadlom je pritom samotná Kate, ktorá v čiernych bikinách pretŕčala postavičku ako lusk – štíhle nohy a osí driek. Odmena za takýto úlovok by pritom hociktorého paparazza zabezpečila do konca života. „Akákoľvek fotka tých dvoch počas medových týždňoch by stála najmenej pol milióna. Ale keďže Kate je v bikinách, odhadujem hodnotu záberu na milión dolárov,“ prezradil novinár Jo Piazza zo zákulisia šoubiznisu.

Viac celebrít v plavkách nájdete TU: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu