Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Eufória a iskry kráľovského páru: William a Kate sa vrhli na seba!

Princ William sa s manželkou Catherine vyobjímal verejne. Zobraziť galériu (15)
Princ William sa s manželkou Catherine vyobjímal verejne. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Silné emócie! Práve prebiehajúce Olympijské hry dostali do varu nielen domácich športových fanúšikov, ale aj členov kráľovskej rodiny. Na tribúnach je z času na čas možné zahliadnuť tiež Princa Williama (30) s manželkou Catherine (30). A tí radosť z víťazstva rozhodne neskrývajú. Pred objektívmi sa vrhli jeden druhému do náručia.

Romantika na tribúne! O tom, že aj kráľovský pár dokáže v sebe prebudiť ozajstných športových nadšencov, svedčia ich reakcie počas nedávnych cyklistických pretekov. Po skvelom výkone si totiž britský tím nielenže odniesol najcennejší kov, ale tiež utvoril nový svetový rekord. A William s Kate boli vo VIP sekcii velodrómu radosťou celí bez seba.

Široké úsmevy a vrelé objatie – v takom znamení sa niesla eufória kráľovského páru z úspechu domáceho tímu cyklistov. Zladení v národných farbách tentoraz manželia prísny protokol príliš nerešpektovali. Hoci sa opäť nachádzali pod drobnohľadom médií aj celého národa, nechali za seba hovoriť vlastné emócie.

Dôkazom toho, že urodzená rodina má športového ducha v krvi, nie je len náruživé povzbudzovanie. Olympijská medaila už totiž visí vo vitrínke aj jednej z členiek kráľovského rodu. Na tohtoročných Olympijských hrách si striebro vybojovala Zara Phillips v jazdeckej disciplíne. Najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety II. tak zrejme patrí k súčasným miláčikom celej famílie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu