Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyziabnutá Poľka imitovala Angelinu: Naostro a s trčiacimi kosťami!

Kostnatá Anja Rubik vytŕčala nohu v róbe s extrémne vysokým rázporkom. Zobraziť galériu (6)
Kostnatá Anja Rubik vytŕčala nohu v róbe s extrémne vysokým rázporkom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Nevydarená napodobenina! Je zvykom, že menej známe hviezdy sa v otázkach štýlu a pózovania učia od skúsenejších a starších celebrít. Anja Rubik (28) však imitáciu známej herečky nezvládla. Nohavičky nechala doma a namiesto sexi nôh predvádzala len vytŕčajúce kosti.

Odstrašujúci príklad! Odkedy sa Angelina Jolie na tohtoročnom udeľovaní Oscarov zviditeľnila okato vystavenou nohou, inšpirovala množstvo kolegýň zo šoubiznisu. Napriek tomu, že sa na jej póze spočiatku zabávala celá Amerika, dámy na šaty s vysokým rázporkom nezanevreli, práve naopak. Nie všetkým sa však darí napodobniť ju vkusne a s gráciou.

Angelina Jolie na 84.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA,)

O poriadny rozruch sa začiatkom týždňa postarala Anja Rubik, ktorá na prestížne benefičné podujatie dorazila v riskantnom modeli. Po vzore Angeliny Jolie na newyorské MET gala prišla v róbe s prestrihom začínajúcim tesne pod úrovňou pása. Aby jej spodná bielizeň nebila do očí, zaobišla sa aj bez nej. Namiesto ladných kriviek však pretŕčala vyhladované telo, nohu ako špáradlo a nevábne vytŕčajúce bedrové kosti.

Kostnatá Anja Rubik vytŕčala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď modelka poľského pôvodu nepochybne stála v centre pozornosti, dojmom, aký zanechala, sa pýšiť veľmi nemôže. Poriadne totiž zariskovala aj v oblasti hrudníka, kde jej chýbala podprsenka a cudnosť chránili len dva pásy látky. Počas galavečera, ktorý predstavoval oslavu haute couture, glamouru a noblesy, sa tak neukázala práve v najlepšom svetle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu