Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Erotické harašenie poľskej sexice: Fotograf ju zachytil priamo v akcii!

Anja Rubik je na najnovších fotografiách poriadne sexi. Zobraziť galériu (10)
Anja Rubik je na najnovších fotografiách poriadne sexi.

PARÍŽ – Vie zaujať! Anja Rubik (31) je rodáčka z Poľska, ktorá ma vo svete modelingu miesto už pár rokov. Svojou krásou najnovšie ozdobila parížske vydanie magazínu Vogue. V rámci neho predviedla nielen odhalené telo, ale aj obrovskú dávku erotiky. Spoločne s mužským kolegom sa totiž nechala zvečniť v pózach navodzujúcich sex.

Pošteklí fantáziu každého chlapa! Anja Rubik sa najnovšie predviedla v úlohe riadne zmyselnej dračice. Spoločne s nórskym kolegom Nikolaiom Danielsenom totiž nafotili sériu fotografií, na ktorých stvárňujú pár oddávajúci sa intímnostiam. „Dnes to bol v práci ale ‘ťažký’ deň,” posťažovala sa na instagrame blondínka. Zároveň pridala aj jeden z eroticky ladených záberov, ktoré zdobia aktuálne vydanie parížskeho magazínu Vogue.


Pozrite si tiež: Hriešne akty krásky z telky: Ukázala každučký milimeter nahého tela!


Modelkin manžel s pikantným fotením zrejme problém mať nebude. Srb Sasha Knezevic totiž pôsobí v rovnakej brandži a je si veľmi dobre vedomý, aký má jeho polovička vzťah k takto ladeným záberom. V minulosti, keď rozbiehala časopis zameraný na spojenie módy a jemnej erotiky, poznamenala: „Trápi ma, aký je ten dnešný svet, ako vnímame nahotu, sexualitu a krásu. Buď to berieme ako niečo vulgárne alebo naopak, sme prehnane hanbliví.” Nuž, na Anju rozhodne nesedí ani jeden z týchto prívlastkov. 


Mohlo by vás zaujímať: Erotické príbehy, pri ktorých čítaní sa budete červenať!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu