Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohľad na tento hrudník nepoteší: Veď jej trčia všetky rebrá!

Vyziabnutá Ali Carter predvádzala trčiace rebrá. Zobraziť galériu (2)
Vyziabnutá Ali Carter predvádzala trčiace rebrá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jedna kalorická bomba by jej neuškodila! Hoci vyznávať kult štíhlosti je v šoubiznise takpovediac povinnosťou, niektoré celebrity to s chudnutím preháňajú viac, než je zdravé. Jednou z nich je televízna herečka Ali Larter (36). Tej by ste rebrá bez problémov spočítali voľným okom.

Ako chodiaca kostra! Také nelichotivé prirovnanie by si bez problémov vyslúžila Ali Carter, ktorá v súčasnosti pripomína vycivený vešiak na šaty. V rozhalenej blúzke totiž nedávno predvádzala desivo vyziabnutý hrudník. Pod tenučkou a doslova priesvitnou kožou sa jej nevábne črtali všetky rebrá.

Hoci má kostnatá hviezda očividne problémy s váhou, vkus jej v oblasti módy nechýba. Na nákupy sa totiž vybrala v štýlovom saku a s džínsami zasunutými do čižiem. Oblým dekoltom sa pýšiť síce nemôže, z diaľky však pôsobila ako trendová kráska.

Vyziabnutá Ali Carter predvádzala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Za svoju útlu figúru blondínka zrejme vďačí návykom z modelingu. Aktívne sa venuje najmä kinematografii, ako manekýnka však precestovala Austráliu, Japonsko či Taliansko. Po tom, ako s kamarátkou z brandže zavítala na hodiny herectva, si vybrala prácu pred kamerou. „Keď vám Hollywood otvorí dvere, musíte s ním držať krok, viete?“ vysvetlila na margo svojej súčasnej kariéry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu