Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas vdovy po Kurtovi Cobainovi: Za toto je celému svetu na smiech!

Courtney Love pózuje pri výtvoroch z vlastnej dielne. Zobraziť galériu (8)
Courtney Love pózuje pri výtvoroch z vlastnej dielne. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ďalší pokus zaujať! Aby sa Courtney Love (47) ocitla v centre pozornosti, neraz je ochotná zájsť za hranice vkusu či dobrých mravov. Rovnaký scenár mala aj jej najnovšia snaha presadiť sa ako umelkyňa. Hneď prvá vernisáž sa totiž razom premenila v obrovské fiasko. Pozrite si jej výtvory ako dôkaz.

Šliapla vedľa! Hoci sa Courtney Love v doterajšej kariére snažila zviditeľniť najmä ako speváčka a herečka, zrejme má čo odovzdať aj umeleckým kruhom v oblasti výtvarníctva. Aspoň tak vyznieva jej tohtotýždňova výstava, na ktorej predstavila prvé diela vlastnej tvorby. S pozitívnym ohlasom sa však nestretla, práve naopak. Strápnila sa na celej čiare.

Aj keď sa blondínka pokúsila zaujať decentnejší postoj aspoň svojím outfitom, ten ju od ponižujúceho hodnotenia neuchránil. V úzkej čiernej sukni pod kolená, v bielej blúzke a s okuliarmi na nose Courtney rozhodne pôsobila serióznejšie než zvyčajne. Výsledky jej tvorivosti sa však nezaobišli bez vulgárnosti a prehnanej infantilnosti.

Medzi najkurióznejšie „diela“ patrili šaty počmárané ohnivo červeným nápisom, v ktorom nechýbalo slovo „ku*va“. Našiel sa však tiež svadobný závoj s vulgarizmom populárnym najmä za veľkou mlákou – „f*ck“. Za zmienku stoja tiež kresby na talentovej úrovni základnej školy. V tých zasa dominovali odhalené ženské prsia a slzy evokujúce smútok. A čo si o svojom umení myslí samotná autorka? „Je to oveľa zraniteľnejšie. Nie je to ako v hudbe, kde všetko pomiešate, vydáte zo seba von a idete sa skryť.“ Či si kúsky z jej dielne nájdu svojich majiteľov, je ale zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu