Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známe krásky prezradili obľúbené polohy: Čo majú v posteli najradšej?

Krásky zo sveta šoubiznisu sa podelili o svoje posteľové tajomstvá. Zobraziť galériu (6)
Krásky zo sveta šoubiznisu sa podelili o svoje posteľové tajomstvá. (Zdroj: Lifetime)

LOS ANGELES – Nie sú to žiadne hanblivky! Aj keď o radovánkach za dverami spálne zvyčajne celebrity zaryto mlčia, zopár dám urobilo výnimku. Na prvý pohľad distingvované hviezdy červeného koberca sa totiž v posteli menia na dračice aj divošky. V akých polohách si to dokážu najviac vychutnať?

Gwyneth Paltrow, Jane Fonda, Sarah Silverman a Zoe Saldana boli vyzvané, aby odhalili rúško svojich posteľových tajomstiev. Všetko sa to dialo pred kamerami v rámci zbrusu novej televíznej šou The Conversation With Amanda de Cadenet, na ktorej sa producentsky podieľa Demi Moore. Už od pilotnej časti je pritom jasné, že pôjde skôr o témy šteklivejšieho charakteru.

Asi najmenej uvoľnená sa v intímnych otázkach cítila Gwyneth Paltrow. Tá svoje nežnosti so spevákom Chrisom Martinom ohodnotila takto: „Ja som hotová z úplne všetkých.“ O niečo otvorenejšie pôsobila komička Sarah Silverman, ktorá svojho času randila s populárnym moderátorom Jimmym Kimmelom: „Ja si užívam dobre naladeného misionára. Páči sa mi, keď ma muž ovláda.“

Odviazať sa v posteli dokáže tiež čokoládová kráska z Avataru Zoe Saldana, ktorú médiá v poslednom čase spájali s fešákom Bradleym Cooperom: „Mám rada misionársku polohu, a tiež sa mi páči, keď som na kolenách. Zbožňujem, keď som hore... Milujem štýl „na psíka“ alebo postojačky.“ Rovnako úprimná vo svojej odpovedi bola tiež 74-ročná veteránka Jane Fonda. V jej veku by diváci veľké rošambo síce nečakali, herečka má však vo svojich preferenciách jasno: „Hoci som dosť ohybná a dokážem kľačať, už to pre mňa nie je také pohodlné ako kedysi. Ja rada ležím alebo sedím na gauči, zatiaľ čo on sa o všetko postará.“

Ako sa teda zdá, vek ani v pikantnej oblasti nie je nijakou prekážkou. Známe tváre si to s partnermi užívajú bez rozdielu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu