Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čokoládová bohyňa zo Star Treku išla donaha: Tá má ale telo!

Zoe Saldana odhodila zábrany a vyzliekla sa pre stránky známeho magazínu. Zobraziť galériu (12)
Zoe Saldana odhodila zábrany a vyzliekla sa pre stránky známeho magazínu. (Zdroj: Allure)

LOS ANGELES – Odolať jej nie je jednoduché! Aj keď hollywoodske krásky svojimi krivkami v Evinom rúchu zvyčajne lákajú do kín mužských divákov, Zoe Saldana (34) na to ide celkom inak. Vyzliekla sa pre známy magazín a tvrdí, že možno raz skončí v posteli so ženou. Podľahli by ste jej čokoládovému telu, ktoré vystavila na obdiv celkom nahé?

Divoška s poriadnou dávkou sexepílu a iskrou v očiach! Aj tak by sa dala opísať americká herečka, ktorá si získala srdcia miliónov fanúšikov vďaka Avatarovi a už čoskoro sa blysne v sci-fi kinematografickom počine Star Trek: Do temnoty. Pri tejto príležitosti svoju postavičku ako lusk prepožičala júnovému vydaniu magazínu Allure. A pred objektívom sa vonkoncom neostýchala, veď posúďte sami.

Zoe Saldana si v spolupráci s tímom profesionálov zapózovala len jemne nalíčená a s rozstrapatenými kučerami. Nechala tak vyniknúť svojej prirodzenej kráse a telu štíhlemu ako laň. Pri zhadzovaní šiat sa najskôr nechala zvečniť iba v džínsoch, a teda hore bez. Nakoniec sa však vyzliekla úplne a veľmi rafinovane si zakrývala intímne partie. Žiarivý úsmev jej pritom po celý čas neschádzal z pier.

Napriek tomu, že herečkinou posteľou prešli ostrieľaní krásavci z rovnakej brandže, jej domácnosť sa možno raz bude niesť v lesbickom duchu. Zoe túto možnosť totiž v priloženom rozhovore nevylúčila, práve naopak: „Možno skončím pri tom, že budem deti vychovávať so ženou. Až taká som adrogýnna.“ A čo hovorí na svoje stroskotané vzťahy so známymi a obletovanými hercami? „Bola som pri tom, mám to za sebou, dostala som spomienkové tričko,“ odpovedala s humorom sebe vlastným. Žeby tentoraz radšej pokukovala po známych kráskach?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu