Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Gwyneth Paltrow a Chris Martin majú dom za 10,5 milióna dolárov

Chris Martin a Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (9)
Chris Martin a Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES Hviezdna dvojica Gwyneth Paltrow a Chris Martin si v Los Angeles kúpila sídlo, ktorého hodnotu vyčíslili na takmer 10,5 milióna dolárov (v prepočte približne 8,3 milióna eur). Americká herečka a líder britskej kapely Coldplay mali podľa informácií portálu TMZ zaplatiť čiastku približujúcu sa žiadanej sume.

Dom má šesť spální, osem kúpeľní i stajňu a postavili ho v roku 2011. Ide o dielo architekta Windsora Smitha a pôvodne zaň žiadali takmer 12 miliónov dolárov, no cenu znížili.

Martin a Paltrow sa zoznámili v roku 2002 v zákulisí koncertu skupiny Coldplay a vzali sa už o rok neskôr. Majú spolu osemročnú dcérku Apple a šesťročného syna Mosesa. Zo zásady sa spolu neobjavujú na spoločenských akciách a bulvárni fotografi ich spolu zachytia len málokedy. Herečka, ktorá v septembri oslávi štyridsiatku, je známa napríklad zo snímok Zamilovaný Shakespeare (1998), Dokonalá vražda (1998) Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Country Strong (2010) či Nákaza (2011). Kapela Coldplay, v ktorej pôsobí 35-ročný Chris Martin, patrí medzi najúspešnejšie britské skupiny súčasnosti. Celosvetovo predali viac ako 55 miliónov nahrávok a získali sedem cien Grammy, na ktoré ich nominovali až 20 ráz, a sedem Brit Awards.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu