Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vulgárne nadávky pre Mariah Carey: Svetoznáme porotkyne si skočili do vlasov!

Mariah Carey, Keith Urban a Nicki Minaj sa usmievajú v porote. V skutočnosti sa dámy na kraji doslova nenávidia. Zobraziť galériu (14)
Mariah Carey, Keith Urban a Nicki Minaj sa usmievajú v porote. V skutočnosti sa dámy na kraji doslova nenávidia. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Jedna druhej nič nedaruje! Keď Mariah Carey (42) zasadla do porotcovského kresla speváckej súťaže, neskrývala obrovskú radosť. To však zrejme netušila, aké vyhrotené situácie ju počas nakrúcania čakajú. Už od prvej chvíle ju totiž ovládla vzájomná averzia s kolegyňou Nicki Minaj (29). Pozrite si vulgárny výstup, ktorý zachytili zapnuté kamery.

V zákulisí je poriadne dusno! Za veľkou mlákou odštartovala 12. séria šou American Idol, ktorú v našich končinách poznáme ako Slovensko hľadá SuperStar. Na práve prebiehajúcich kastingoch však medzi ženskou časťou poroty ide naozaj do tuhého. Mariah Carey a Nicki Minaj sa totiž neznášajú a neustále si adresujú pikantné poznámky.

Konflikt údajne odštartovala mamička dvojičiek, ktorá svoju mladšiu kolegyňu nazvala „sukou“. A práve to bola posledná kvapka v pohári trpezlivosti čokoládovej rapperky. Tá spustila takmer minútový monológ, počas ktorého si servítku pred ústa rozhodne nedávala: „Povedala som im, že to ku*va nebudem trpieť tej pri*ebanej výsosti!“ rozčuľovala sa Nicki, pričom narážala na fakt, že už predtým kvôli Mariah odišla z pľacu. Manažér ju však presvedčil, aby sa vrátila.

Dvojicu dám sa nepodarilo upokojiť ani ich kolegovi Keithovi Urbanovi. Nanešťastie, Nicki si v amoku zrejme neuvedomila, že kamery sú stále zapnuté. Záznam preto šikovný podnikavec zo štábu predal portálu TMZ, ktorý ho okamžite zverejnil. Nakrúcanie bolo zatiaľ zrušené „iba“ v Charlotte (Severná Karolína), otázne však je, ako to hviezdy spolu vydržia po zvyšok šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu