Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Netreba jej väčšiu veľkosť? Vypapaná Mariah Carey praskala vo švíkoch!

Mariah Carey v pritesných nohaviciach a v krátkej bunde praskala vo švíkoch. Zobraziť galériu (14)
Mariah Carey v pritesných nohaviciach a v krátkej bunde praskala vo švíkoch. (Zdroj: profimedia.sk)

ASPEN – Prejedla sa ešte pred Vianocami? Odkedy Mariah Carey (42) priviedla na svet svoje dvojičky, v médiách sa pretŕčala so zázračne vylepšenou figúrou. Stačí však, aby sa v jedle neustriehla a oblečenie jej začína byť tesné. Po včerajšej večeri jej dekolt a brucho doslova trhalo napoly zapnutú bundu.

Vyššie to už nejde! Tak ako po iné roky aj tentoraz sa Mariah Carey s celou rodinou rozhodla sviatkovať vo vychytenom lyžiarskom stredisku Aspen. Na svahu sa síce zatiaľ nepredviedla, no poriadna dávka pohybu by jej neuškodila. Zo svojej krátkej čiernej bundičky už takpovediac vyrástla smerom do šírky. Zips na nej plavovláska ledva zapne, a to len tesne pod bujné poprsie.

Zaoblená figúra však speváckej hviezde neuberá na nálade, práve naopak. Aj s hrubšími stehnami na seba navliekla príliš obtiahnuté džínsy a na paparazzov sa usmievala od ucha k uchu. S najväčšou pravdepodobnosťou si tieto Vianoce nechce ničím pokaziť a najradšej by si ich užila so všetkým, čo k nim patrí – aj s gurmánskymi pôžitkami a hodovaním.

Keďže speváčkin manžel Nick Cannon sa po jej boku tentoraz neukázal, zrejme mu opäť prischla starostlivosť o dvojičky Monroe a Moroccana. V nedávnom interview totiž priznal, že jeho polovička sa aj vo vzťahu k ich ratolestiam správa ako pravá diva a vymieňanie plienok jej príliš nevonia. To sa však hrdá mama snaží vynahrádzať kupovaním tých najlepších produktov. „Pre bábätká u Mariah nie je nič dosť dobré. Mesačne minie aj viac než šesťtisíc dolárov na krémy a mlieka na zadok, aby deti nemali vyrážky. To, čo jej zostane na rukách, minie na svoju tvár – prečo nie?“ prezradil mamičkovské praktiky zdroj blízky prominentnej rodine. Dvojičky tak zaručene majú svoje zadočky ako v bavlnke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu