Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dvojičky Mariah Carey rastú ako z vody: Toto sú najrozkošnejšie deti šoubiznisu!

Dvojičky Moroccan a Monroe robia Mariah Carey už od útleho veku obrovskú radosť. Zobraziť galériu (14)
Dvojičky Moroccan a Monroe robia Mariah Carey už od útleho veku obrovskú radosť. (Zdroj: dembabies.com)

LOS ANGELES – Robia jej obrovskú radosť! Pre každú mamu sú jej ratolesti tými najkrajšími stvoreniami na svete. Dvojičky Mariah Carey (42) však dostali do vienka obdivuhodnú genetickú výbavu, ktorou si razom získajú všetkých naokolo. Moroccan a Monroe už od útleho detstva rozdávajú úsmevy a s radosťou pózujú.

Neskrýva ich! Popová diva otehotnela síce až v neskoršom veku, o to viac si svoje mamičkovské povinnosti užíva. S manželom Nickom Cannonom sa zaradila k hrdým rodičom, ktorí sa svojich detí nevedia nabažiť. Pri každej príležitosti zachytávajú ich najdôležitejšie okamihy života a bez zábran sa o ne delia s fanúšikmi. Malí súrodenci už majú dokonca aj vlastnú internetovú stránku.

Dôkazom toho, že Moroccan a Monroe by sa v modelingu určite nestratili, môžu byť čerstvé zábery na spomínanej webstránke. Zatiaľ čo 16-mesačný chlapček si ešte občas zahanbujúco prekrýva rúčkami tvár, jeho sestra si neváha obliecť mamin spoločenský top a v úlohe sebavedomej malej modelky ho predvádzať ako šaty.

Úspešnú hudobnú hviezdu už čoskoro uvidíme v porotcovskom kresle speváckej súťaže, ktorej formát prebiehal v našich končinách pod názvom Slovensko hľadá SuperStar. Bez vzájomnej manželskej podpory by to však zrejme nebolo možné. „Nikdy som nevidel dvoch zosobášených ľudí, ktorí by boli viac zamilovaní. Nick je najväčším fanúšikom Mariah. Totálne verí vo svoju manželku,“ prezradil zdroj blízky prominentnej rodinke. Zdá sa teda, že ich idylka funguje nielen v očiach médií, ale aj v súkromí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu