Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Aj Mariah Carey má z dcérky živú bábiku: Aha, ako ju vyčačkala!

Mariah Carey s dcérkou Monroe Zobraziť galériu (12)
Mariah Carey s dcérkou Monroe (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Štýlová už od kolísky! Takéto slovné spojenie sa doteraz spomínalo najmä v súvislosti s 15-mesačnou Harper Beckham. Zdá sa však, že tej medzi prominentnými deťmi rastie silná konkurencia. O módnu šou na rukách sa prostredníctvom svojej ratolesti stará už aj Mariah Carey (42). Tá si dcérku Monroe neváha zladiť podľa seba, ale v ružových farbách.

Musí držať krok s dobou! Časy, kedy sa potomkovia hviezd od bežných detí nijako neodlišovali, sú dávno fuč. V rukách svojich známych rodičov sa totiž menia na živé hračky, ktorých úlohou je jediné – vyzerať pred fotografmi štýlovo. Tejto filozofie sa najnovšie chytila aj Mariah Carey, ktorá si s jednou zo svojich dvojičiek vyrazila do newyorských ulíc.

Uznávaná speváčka sa na verejnosti objavila v čiernom elegantnom outfite, ktorý zahŕňal krátku sukňu, dierkované pančuchy a dlhý saténový šál. Pre svoju dcérku zvolila dievčenské farby, no nezabudla na extravagantný doplnok. Keďže sama by sa nezaobišla bez veľkých slnečných okuliarov, jedny falošné s ružovým rámom dopriala aj malej Monroe. Tie navyše perfektne ladili s výraznou mašľou vo vlasoch.

Jedným z dôvodov, prečo Mariah svoje dvojičky tak veľmi rozmaznáva, je snaha zapezpečiť im všetko, čo sama musela v detstve oželieť. „Vždy som snívala o izbe so sladkosťami. Cukor je moja prvá láska. Moje deti sa idú za lízankami zblázniť,“ vysvetlila v rozhovore pre týždenník Us Weekly, prečo vo svojej rezidencii zariadila takúto miestnosť. Monroe a Moroccan totiž zdedili jej chute a dokážu sa tam zdržať celé hodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu