Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka LeAnn Rimes s partnerom: Po roku obnovili manželský sľub!

LeAnn Rimes a manželom Eddiem Cibrianom Zobraziť galériu (5)
LeAnn Rimes a manželom Eddiem Cibrianom

MIAMI - Pri príležitosti prvého výročia svadby si speváčka LeAnn Rimes (29) a jej manžel herec Eddie Cibrian (38) v piatok obnovili manželské sľuby.

"Dnes sme si obnovili manželské sľuby...je neuveriteľné poďakovať sa jeden druhému za uplynulý rok, ktorý sme strávili ako manželia," napísala speváčka na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter v piatok večer. Po ceremoniáli si dvojica užila spoločne strávený čas na pláži. "Eddie a ja sme včera vyliezli na skaly v oceáne, aby sme sa mohli pozrieť na tisícky krabov," napísala Rimes v sobotu.

Rimes a Eddie Cibrian sa zosobášili 22. apríla 2011. "Ďakujem vám všetkým za krásne blahoželania k výročiu," napísala nedávno speváčka. "Woooo hoooo to bol rok. Pripime si na veľa ďalších!!!" dodala. Rimes a Cibrian sa zoznámili počas nakrúcania televízneho filmu Nora Robertsová: Polárna žiara (2009). Obaja však boli v tom čase zosobášení s inými ľuďmi.

Speváčka neskôr otvorene prehovorila o ťažkostiach, ktoré jej stretnutie spôsobilo, i o tom, ako sa do Cibriana zamilovala a ukončila svoje manželstvo s Deanom Sheremetom. "Robíme chyby a učíme sa z nich, no sme ľudia. Zamilovali sme sa," povedala v roku 2010 o Cibrianovi Rimes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu