Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Divoká kočka hazarduje so zdravím fanúšikov: Zástava srdca, vyrazený dych!

LeAnn Rimes sa na webe pretŕća v bikinách. Jej fanúšikovia pri pohľade na ňu strácajú dych. Zobraziť galériu (7)
LeAnn Rimes sa na webe pretŕća v bikinách. Jej fanúšikovia pri pohľade na ňu strácajú dych.

MIAMI - Sú z nej úplne paf! Speváčka LeAnn Rimes (32), ktorú si mnohí spájajú s filmom Divoké kočky, si v týchto dňoch užíva chvíle sladkého ničnerobenia a oddychu. Dôkazom sú fotografie v bikinách, ktoré blondínka vešia na web. A kým si hviezda vychutnáva pohodu, jej fanúšikovia sú riadne rozrušení. Poniektorí sa dokonca netaja tým, že im pohľad na kráskine polonahé telo môže spôsobiť zdravotné problémy.

Potešila nielen manžela! LeAnn Rimes sa mometálne nachádza na Miami, kde si v spoločnosti svojho partnera Eddieho Cibriana vychutnáva relax a slnečné lúče. Sympatická blondínka chytá bronz zásadne v úsporných bikinách, čo si jej muž nepochybne užíva. Na svoje si však vďaka internetu prídu aj všetci speváčkini fanúšikovia.   

LeAnn totiž zverejnila na internete pár fotografií v plavkách, ktoré medzi jej priaznivcami vyvolali búrlivé diskusie. „Och, zlatko, čo nám to robíš. Chceš mi privodiť zástavu srdca?” nešetril komplimentami jeden z nich. „Práve som stratil dych. Ženská, ty si neskutočný kus!” pridal sa ďalší. 

Niet pochýb, že speváčka si pochvalu postavičky zaslúži. Celkom pravidelne pracuje na tom, aby boli jej krivky sexi a dáva si pozor aj na stravu. A hoci od nakrúcania filmu Divoké kočky ubehlo už 15 rokov, LeAnn by sa ani dnes na barovom pulte určite nestratila. 

VIDEO: Pripomeňte si film Divoké kočky. 

Divoké kočky

Viac o téme: LeAnn Rimes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu