Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrčili zadočky: Divoká kočka chcela tromfnúť o 10 rokov staršiu paničku! Podarilo sa?

LeAnn Rimes a Brandi Glanville kamoškami nikdy nebudú. Zobraziť galériu (9)
LeAnn Rimes a Brandi Glanville kamoškami nikdy nebudú. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ďalší súboj! Speváčka LeAnn Rimes (33), ktorá naspievala titulnú skladbu k filmu Divoké kočky a Brandi Glanville (43) z reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills si nevedia prísť na meno. Dôvodom je herec Eddie Cibrian (43). Toho totiž mladšia blondínka prebrala tej staršej. Dámy viedli vicero vojen, najmä cez twitter. Najnovšie si (ne)chtiac zmerali sily v bitke zadočkov.

Keď sa v roku 2009 prevalila na verejnosti informácia o romániku speváčky LeAnn Rimes a herca Eddieho Cibriana, zabolelo to zrejme viacerých. Blondínka  bola vydatá za tanečníka Deana Sheremeta, jej milenec bol ženatý s modelkou Brandi Glanville, ktorá mu porodila dvoch synov. „Beriem na seba zodpovednosť, za všetko, čo sa stalo. Nerada ubližujem iným ľuďom, ale toto neľutujem,” vyjadrila sa na margo toho LeAnn. Cibrianovi povedala svoje "áno" v apríli 2011. 

Hercova bývalka a aktuálna manželka si dodnes nevedia prísť na meno a majú za sebou viacero sporov. Zaujímavá situácia nastala aj v týchto dňoch, keď to pôsobilo dojmom, že si chcú dokázať, ktorá z nich skrýva pod šatami lepší zadoček. 

Fotku v rajcovných tangáčoch najskôr zverejnila Brandi, zhruba o štyri hodiny neskôr ju nasledovala LeAnn. Ako vidno, obe dámy sa nemajú za čo hanbiť. Speváčka už v minulosti čelila kritike, že sa po bývalej modelke "opičí" a zverejňuje na sociálnych sieťach podobné fotografie. Ktorá riťka to vyhráva u vás?

Brandi Glanville má v 43 rokoch výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (9)
Brandi Glanville má v 43 rokoch výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Aj LeAnn Rimes sa má čím pochváliť.
Zobraziť galériu (9)
Aj LeAnn Rimes sa má čím pochváliť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Brandi GlanvilleLeAnn RimesDivoké kočkyEddie Cibrian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu