Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Prudko štýlová Catherine Zeta-Jones: Ohúrila ako elegantná dáma!

Catherine Zeta-Jones potvrdila status elegantnej dámy, ktorá žiari za každých okolností Zobraziť galériu (11)
Catherine Zeta-Jones potvrdila status elegantnej dámy, ktorá žiari za každých okolností (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dokonale upravená za každých okolností! Catherine Zeta-Jones (43) je vo svete šoubiznisu známa nielen svojou krásou, ale tiež vyberaným vkusom. Učiť by sa od nej mohli mnohé hviezdy, ktoré cestujú dogabané a neupravené. Manželka Michaela Douglasa (68) totiž aj na letisku vyzerá ako vystrihnutá z módneho časopisu.

Stelesnená elegancia! Takýto dojem Catherine Zeta-Jones zanecháva všade, kam vkročí. Nezáleží pritom, či má namierené na červený koberec, do štúdia alebo k príletovému terminálu. Úspešná tmavovláska si totiž potrpí na hviezdnu úpravu, kamkoľvek sa pohne. Vycibrený štýl potvrdila tento týždeň na losangelskom letisku, kde okamžite strhla na seba všetku pozornosť. V úzkych nohaviciach a veľkom klobúku bola neprehliadnuteľná.

Catherine cestovala síce naľahko, no potrpela si na exkluzívne detaily. V ruke jej nechýbala luxusná kabelka a štíhlu figúru zvýrazňovali priliehavé nohavice. Kabátik s dvojradovým zapínaním dokonale dopĺňala biela šatka so šmrncovným klobúkom. Za takýto imidž by sa herečka nemusela hanbiť ani na romantickej prechádzke v parížskych uliciach či v inej Mekke módy.

Napriek dávnejším psychickým problémom hollywoodska diva už naplno zarezáva v brandži a diár má nabitý dôležitými pracovnými povinnosťami. V súčasnosti dáva do pozornosti svoju najnovšiu snímku Broken City, no zároveň pracuje na prípravách ďalšieho filmu. Ten nesie názov Red 2 a Catherine sa v ňom predstaví po boku ostrieľaného akčného hrdinu Brucea Willisa. Zdá sa teda, že v jej živote opäť všetko klape ako švajčiarske hodinky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu