Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Rihannin japonský úlet: Za tento outfit ju všetci vysmiali!

Rihanna na premiére svojho debutového filmu. Zobraziť galériu (15)
Rihanna na premiére svojho debutového filmu.

TOKIO – Šliapla vedľa! Aj keď Rihanna (24) zvykne na červenom koberci dráždiť v provokatívnych róbach, pre fanúšikov z japonskej metropoly urobila výnimku. V duchu národných tradícii zvolila outfit inšpirovaným kimonom. Výsledok však vyznel trochu inak – akoby speváčka práve vyliezla z postele.

Nečakaný experiment! Nie je nijakým tajomstvom, že pokiaľ ide o pozornosť médií, barbadoská kráska svoje krivky radšej odhaľuje, než schováva. O to prekvapujúcejší bol jej zovňajšok na celosvetovej premiére snímky Battleship, v ktorej si strihla hlavnú rolu. Rihanna sa na fotografov a svojich priaznivcov vychystala ako na pyžamovú párty.

Široké modré nohavice a odpovedajúci predĺžený top previazaný v páse – všetko so zlatou potlačou. Takýmto spôsobom sa hudobná diva a najnovšie aj herečka pokúsila priblížiť svojim japonským ctiteľom. Či trafila do čierneho, už posúďte sa. Za veľkou mlákou sa však jej kultúno-společenský výstrelok s veľkým nadšením nestretol.

„Dúfam, že toto je len jej „japonská“ fáza. Boh nám pomáhaj pri tejto chameleónovej Jezebel,“ napísal jeden z fanúšikov v internetovej diskusií. „Nemôžem si pomôcť, ale vyzerá otrasne. Pripomína mi Carmellu Soprano s lacnou bižutériou a nechtami,“ pridala svoj názor ďalšia internetová užívateľka. Hudobníčkine svojské kimono sa tak stalo jedným z horúcich kandidátov na najhorší outfit roka.

Ako Rihannin debutový film dopadne v kinách, zatiaľ nevedno. Speváčka sa však na pľaci vraj mimoriadne osvedčila. „Rihanna je na plátne prirodzená. Má množstvo ponúk pre viacero filmov vrátane jedného s rolou ženského prevedenia Jamesa Bonda,“ prezradil médiám zdroj priamo z Hollywoodu. Nie je teda vylúčené, že Rihanna presedlá z hudobnej  brandže na kariéru akčnej hrdinky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu