Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rihannu ohrozuje dvojníčka: Briti šalejú z mladšej a exotickej Rity!

Vychádzajúca hviezda Rita Ora sa nápadne podobá na ostrieľanú Rihannu. Zobraziť galériu (11)
Vychádzajúca hviezda Rita Ora sa nápadne podobá na ostrieľanú Rihannu.

LONDÝN – Nečakaná konkurencia! Rihanna (24) si ako zberateľka prestížnych hudobných ocenení už niekoľko rokov užíva svoje teplé miestečko na výslní hudobného neba. Všetko však čoskoro môže zmeniť vychádzajúca hviezda z Británie. Rita Ora (21) nielenže barbadoskej kráske akoby z oka vypadla, no navyše má za sebou rovnakého producenta.

Je mladšia, blond a mieri poriadne vysoko! To sú len niektoré z predností rodiacej sa britskej senzácie. Rita Ora vo svete hudby síce nie je nijakým nováčikom, zvýšenej pozornosti sa jej však dostáva až v týchto dňoch. Už dva roky totiž intenzívne pracuje na debutovom albume po boku tých najzvučnejších mien z hudobného priemyslu. A prvé videoklipy naznačujú, že má pred sebou veľkú budúcnosť.

Plné pery, blonďavá hriva a krivky, z ktorých sa nejednému fanúšikovi zatočí hlava – to všetko Ritu už na prvý pohľad spája s ostrieľanou čokoládovou speváčkou. Jej nadanie takisto ako prvý podporil lovec talentov Jay-Z. Ruku k dielu svojím názorom a vplyvom však priložila aj jeho nemenej úspešná manželka Beyoncé. Mnohé médiá preto svojráznu Ritu nazvali britskou Rihannou.

Mladšia sokyňa je na najlepšej ceste vypáliť Rihanne rybník aj svojou otvorenosťou. Narodila sa v bývalej Juhoslávii (v dnešnom Kosove), hudobné a módne inšpirácie však zbiera predovšetkým u Gwen Stefani. „Rozhodne je v tom pop, ale budete môcť počuť aj vplyvy džezu, Monicy a Aaliyah, ako aj Gwen Stefani,“ prezradila na margo svojej prvotiny. Na posledný menovaný vzor však nedá dopustiť: „Viete, ako veľmi mám rada Gwen Stefani? Milujem na tej žene úplne všetko.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či sa dočká celosvetovej popularity a na koľko Rihanninu stoličku nakoniec ohrozí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu