Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rihanna sa kajá bez mejkapu: Toto z nej robí totálnu hlupaňu!

Rihanna bez mejkapu Zobraziť galériu (12)
Rihanna bez mejkapu (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Sype si popol na hlavu! Rihanna (24) ako jedna z mnohých hviezd udržiava s fanúšikmi veľmi blízky kontakt. Darí sa jej to prostredníctvom sociálnych sietí, na ktorých pravidelne odhaľuje veľkú časť súkromia. Nedávno však dospela k prekvapivému záveru. Vyzerá ako hlupaňa!

Telefón v ruke jej na IQ príliš nepridáva! V bikinách, na balkóne, v kúpeľni, v hotelovej izbe, v šatni, v štúdiu – všade tam si Rihanna kráti dlhé chvíle tým, že sa usmieva do objektívu svojho mobilu. Ako sa však zdá, barbadoská kráska si vedľajší efekt vlastných príspevkov dobre uvedomuje. Svedčať má o tom komentár s fotkou, o ktorý sa speváčka podelila so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter.

„Práve som si uvedomila, ako hlúpo vyzerám, keď fotím samu seba,“ s týmito slovami zverejnila koláž záberov, na ktorých pózuje bez kvapky mejkapu. Na polovici z nich sa ide pritom rozpučiť od smiechu. Pobavil ju totiž fakt, že snaha zachytiť svoju tvár v každej situácii občas vyznieva naozaj trápne.

Či Rihanna vďaka svojmu poznaniu príspevky na webe obmedzí, je zatiaľ nepravdepodobné. Už krátko po nenalíčenej sérii totiž pridala fotografiu z lietadla, na ktorej sa lúči s Havajom. Do tejto exotickej destinácie si odskočila na pár dní, aby načerpala energiu a chytila bronzový nádych. Svoj život však prostredníctvom mobilného telefónu s najväčšou pravdepodobnosťou mapovať neprestane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu