Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra Phila Collinsa krásou vyráža dych: V Paríži z nej boli namäkko!

Lily Collins na premiére snímky Snehulienka Zobraziť galériu (7)
Lily Collins na premiére snímky Snehulienka (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zdedila poriadnu dávku talentu! Hoci skladby Phila Collinsa (61) pozná celý svet, jeho mladučká dcéra Lily (23) na svoju chvíľu doteraz čakala. Tá prišla v podobe úlohy Snehulienky v rovnomennej snímke. Na červenom koberci je síce nováčikom, ohúrila však vo veľkom štýle.

Žne obrovský úspech! Hoci presadiť sa v tieni slávnejšieho otca nebolo jednoduché, Lily Collins svoju šancu nakoniec dostala. V role rozprávkovej postavy sa nepredviedla len ako herečka, ale aj ako talentovaná speváčka. Sympatická brunetka tak zabila dve muchy jednou ranou – dojala vlastného otca a získala si srdcia tisícok fanúšikov.

Oslnivá kráska s britsko-americkými koreňmi v nedeľu uchvátila Parížanov, keď osobne zavítala na premiéru spomínanej Snehulienky. Smotanová pleť, ebenové vlasy a červené pery zrejme patrili k povinnej výbave. Jej styling však skvele dopĺňala luxusná róba z dielne Zaca Posena s bohatou vlečkou. Julia Roberts, ktorá stvárňuje zlú kráľovnú, tentoraz po jej boku chýbala. Smelo tak možno skonštatovať, že Lily nemala konkurenciu.

Pracovať pod taktovkou celosvetovo uznávanej hviezdy zrejme nebolo vždy ľahké. Vychádzajúca herecká hviezda však túto skúsenosť vníma veľmi pozitívne a staršej kolegyni zložila veľkú poklonu: „Julia sa ku každému správala rovnako. Všetko bolo o tímovej spolupráci a o tom, ako štáb spolu fungoval, aby vytvoril tento úžasný projekt. Môžem si len želať, aby som bola rovnaká, ak sa raz stanem niekým, ako Julia.“ Zdá sa teda, že Lily zbytočnými maniermi svoje okolie zatiaľ netrápi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu