Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Snehulienka zbalila hereckého kolegu: Pssst, nikomu to nepovedzte

Lily Collins ako Snehulienka Zobraziť galériu (8)
Lily Collins ako Snehulienka (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Britsko-americká herečka Lily Collins tvorí pár s austrálskym hercom Thomasom Cocquerelom. Informoval o tom americký magazín Us Weekly. Tmavovláska sa zviditeľnila najmä ako ústredná postava vo filmovej adaptácii obľúbenej rozprávky Snehulienka (2012).

"Začali sa stretávať. Zoznámil ich kamarát. Je to čerstvé. Celkovo je to skvelý chalan. Je šťastná," povedal pre Us Weekly nemenovaný zdroj z okolia páru.

Dcéra speváka Phila Collinsa z časti potvrdila dohady o tom, že má nového partnera tým, že počas Super Bowlu zverejnila prostredníctvom služby Instagram spoločnú fotografiu s novým priateľom a ďalším austrálskym hereckým kolegom Samuelom Nolanom.

"Psst, nikomu to nepovedzte, ale thomasdominique, samuelwnolan a ja sa hráme počas 'veľkej' hry. Čestné austrálske piate koleso na voze," zažartovala 24-ročná herečka. 

Collins doteraz tvorila pár s viacerými hereckými kolegami. Minulý rok v auguste sa po roku randenia rozišla s anglickým hercom, spevákom a bývalým modelom Jamiem Campbellom Bowerom, s ktorým hrala vo filme Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí (2013). Po troch mesiacoch vzťahu sa v júni 2012 rozišla s americkým hercom Zacom Efronom a od novembra 2010 do septembra 2011 chodila s ďalším americkým hercom Taylorom Lautnerom, s ktorým si zahrala v snímke Bez dychu (2011). 

Lily Collins je známa napríklad zo športovej drámy Zrodenie šampióna (2009), kde si zahrala po boku Sandry Bullock. Tá si za svoj výkon v tejto snímke odniesla Oscara. Dvadsaťštyriročná Collins sa tiež objavila v apokalyptickom sci-fi trileri Priest (2011) či v spomínanej akčnej dráme Bez dychu. Do širšieho povedomia verejnosti sa však dostala až po tom, ako získala úlohu vo filmovej adaptácii obľúbenej rozprávky Snehulienka (2012). V minulom roku sa objavila aj v snímkach Rosaline či The English Teacher. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu