Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Demi Moore má nového milenca: Ashtona nahradil tento zajačik!

Demi Moore si po stroskotanom manželstve užíva spoločnosť ďalšieho mladšieho muža. Zobraziť galériu (11)
Demi Moore si po stroskotanom manželstve užíva spoločnosť ďalšieho mladšieho muža. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Na bývalého si už ani nespomenie! Ešte donedávna bola Demi Moore (49) vykresľovaná ako neurotická hysterka, ktorá sa cez rozchod s manželom nedokáže preniesť. Ako sa však zdá, zväzok s Ashtonom Kutcherom (34) už herečka hodila za hlavu. Rozžiaril ju nový, o 12 rokov mladší úlovok.

Klin sa klinom vybíja? Keď sa pred pár dňami prevalili intímnosti medzi Ashtonom Kutcherom a jeho staronovou známosťou Milou Kunis, herečku Demi Moore kompromitujúce fotografie údajne položili na lopatky: „Demi je zničená z toho, že sa Ashton cez všetko preniesol tak rýchlo a randí s Milou. Toto jej zlomilo srdce. Aj keď ju Ashton celý čas podvádzal, bolo to s náhodnými dievčatami, nebol to skutočný vzťah. Ten s Milou Demi ubíja,“ citoval svoj zdroj portál RadarOnline.

Krátko po prehrmení senzácie okolo nového hollywoodskeho páru však udrela aj ohrdnutá hviezda. Ako totiž vysvitlo, už nejaký čas sa stretáva s novozélandskym fešákom Martinom Hendersonom. Tieto fámy potvrdil magazín Life & Style, ktorý dvojicu zachytil pri spoločne strávených chvíľach. Niet najmenších pochýb, že sa Demi po boku svojho 37-ročného zajačika cítila naozaj príjemne. Naznačil to predovšetkým jej široký úsmev, ktorý si všimol očitý svedok v ich blízkosti pri obede.

„Stále sa rozprávali a smiali. Demi vyzerala skvele – uvravená, zdravá a šťastná,“ potvrdil jeden z hostí spomínanému časopisu. Takmer päťdesiatnička tak ani po negatívnej skúsenosti s Kutcherom zo svojich nárokov nepoľavuje. Stále vyhľadáva spoločnosť mladších mužov, čo jej zrejme lichotí. Uvidíme, či sa jej čerstvý románik podarí nakoniec udržať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu