Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oscarová diva na premiére: V 65-ke nahodila šaty à la negližé!

Susan Sarandon prekvapila odvážnymi šatami. Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon prekvapila odvážnymi šatami. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Štýlový módny kúsok alebo faux-pas? Hoci Susan Sarandon rozhodne patrí k hviezdam, ktoré starnú so cťou, uplynulú noc uviedla mnohých do rozpakov. Na červený koberec totiž zvolila šaty, ktoré pripomínali skôr nočnú košieľku. Nie je však 65-ročná dáma na takýto výstrelok už pristará?

Vsadila na čiernu eleganciu! O Susan Sarandon je známe, že sa vyhýba škandálom a medzi smotánkou pôsobí vždy distingvovane. O to prekvapujúcejšie v jej podaní vyznela premiéra snímky Jeff, Who Lives at Home. V tej síce stvárňuje matku tridsiatnika, naživo však zvolila odvážny model hodný výrazne mladšej generácie.

Aj keď hollywoodska hviezda svoje krivky zahalila do ponurej čiernej farby, neodpustila si značnú dávku vyzývavosti. Taký dojem vzbudzovali krátke šaty, ktoré sa jej črtali pod kabátom. Saténový materiál a čipkované vsadenia v oblasti dekoltu a na okraji róby totiž nápadne pripomínali posteľovú módu. Na outfit typu negližé tamojšia smotánka ani fanúšikovia u Susan nie sú príliš zvyknutí.

Akú matku si herečka zahrala vo svojom najnovšom kinematografickom prírastku, sa diváci už čoskoro budú môcť presvedčiť priamo v kinosálach. V skutočnom živote je však Susan v rodičovských povinnostiach veľmi tolerantná. „Nikdy by som svoje deti do ničoho netlačila. Podľa mňa musia samé prísť na to, čo sa im skutočne ráta,“ nechala sa počuť v dávnejšom rozhovore. Mnohým kolegyniam by tak v tomto smere mohla ísť naozaj príkladom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu