Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Oscarová diva šokuje: V 65-ke láka na erotiku – umelý penis!

Susan Sarandon na staré kolená propaguje erotickú pomôcku. Zobraziť galériu (6)
Susan Sarandon na staré kolená propaguje erotickú pomôcku. (Zdroj: funnyordie.com)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Susan Sarandon (65) si za roky pôsobenia v Hollywoode získala priazeň divákov a úctu distingvovanej dámy. O to prekvapujúcejšie vyznieva jej úloha v krátkom prezentačnom videu. Herečka v ňom totiž propaguje pomôcku ako stvorenú do filmov pre dospelých.

Erotika pre ňu nie je tabu! Ak ide o vyšší zámer, Susan Sarandon sa kontroverzie naozaj neostýcha. Dôkazom môže byť vyše trojminútový videoklip, v ktorom vyslovuje ódy na umelý mužský pohlavný orgán. Ten nesie pomerne vulgárny názov White Man’s Dick, čo možno preložiť ako Belošský vták. Tentoraz však nejde o nástroj na intímne chvíľky, ale na boj za zrovnoprávnenie žien a mužov.

Vtipné video vzniklo pod záštitou zábavného servera Funny or Die a už od samého úvodu pripomína typický teleshoppingový spot. V jednotlivých scénach však možno nájsť množstvo irónie a zveličenia, ktoré má poukázať na rozdiely v zaobchádzaní s mužmi a so ženami. Slúžia na to jednoduché príklady v ambulancii pri predpise liekov či v zinscenovanej život zachraňujúcej situácii. Vo všetkých z nich majú dámy s umelým penisom jednoznačne navrch.

„Nedostáva sa vám rešpektu, ktorý si zaslúžite? Chceli by ste sa navždy rozhodovať samy?“ adresuje Susan svoje otázky dámam pri obrazovkách a prináša revolučné riešenie. „Prvým krokom s White Man’s Dick alebo WMD je výber vhodnej veľkosti pre vás: malej, strednej alebo republikánskej,“ nešetrí satirou upravená šesťdesiatnička. Tá WMD s elastickým opaskom ponúka na nosenie okolo pása alebo ako kabelku. Z jej strany síce ide o výstredný herecký prejav, v očiach mnohých fanúšikov však zaručene stúpla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu