Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Plastiková kreatúra v koži: Má pred 40-tkou, no vyzerá ako za zenitom!

Rapperka Lil' Kim to s plastikami poriadne prehnala. Zobraziť galériu (3)
Rapperka Lil' Kim to s plastikami poriadne prehnala. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Tento pohľad nepoteší! Hoci plastické operácie celebrity podstupujú v snahe svoj zovňajšok vylepšiť, nie vždy je výsledok pozitívny. Dôkazom môže byť tvár americkej rapperky Lil' Kim. Tej by ste vďaka množstvu zákrokov skutočný vek hádali iba s ťažkosťami.

Tomu sa povie ozajstný paradox! Aj keď efekt chirurgických úprav spočíva predovšetkým v omladení, Lil' Kim sa dočkala presného opaku. Pod skalpel si už ľahla toľkokrát, že zovňajškom pripomína minimálne päťdesiatničku. V skutočnosti je však v najlepších rokoch a do kolónky vek si píše číslo 37.

Tak trochu ako zombie hudobníčka nedávno pôsobila na červenom koberci vo Veľkom jablku, kam si odskočila na istú módnu šou. Zatiaľ čo pri príchode sa pretŕčala v koženom outfite s čipkovaným vsadeniami, na mólo vyrazila v obtiahnutom overale. Okrem vyumelkovanej tváre tak bez ostychu predvádzala aj široké boky a pozadie veľkosti XXL.

S bujnou hrivou, nafúknutými perami, vyžehlenou tvárou a umelými riasami Lil' Kim možno stretnúť aj mimo koncertného pódia. V roku 2009 sa stala hviezdou americkej verzie súťaže Let’s dance, kde z trinástich účastníkov skončila na slušnom piatom mieste. Ani vtedajší porotca Len Goodman si však neodpustil pikantnú poznámku. Pred kamerami utrúsil, že rapperka „musí mať bionický zadok“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu