Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Preplastikovaná speváčka vyzerá čoraz horšie: Ako odstrašujúca bacuľka!

Lil' Kim s plastikovou tvárou a kilami navyše začína vyzerať ako vypapaná kreatúra. Zobraziť galériu (19)
Lil' Kim s plastikovou tvárou a kilami navyše začína vyzerať ako vypapaná kreatúra. (Zdroj: isifa, SITA)

NEW JERSEY – Ďalšia radikálna zmena! Odkedy raperka Lil' Kim (38) vstúpila do vôd amerického šoubiznisu, jej tvár začala naberať diametrálne odlišné kontúry. Okrem početných plastických zákrokov navyše nedávno začala holdovať kalorickým jedlám. Jej figúra je tak čoraz oblejšia a výraz čoraz desivejší.

Kam až sa chce plastikami dopracovať? Aj keď si fanúšikovia na divokú povahu hudobníčky Lil' Kim už takpovediac zvykli, ona neprestáva šokovať premenami vizáže ako chameleón. O značný rozruch sa postarala na nedávnom vystúpení v rámci podujatia Hot 97 Summer Jam XX, kde po boku kolegu menom Fabolous predviedla svoje umenie rapu. Fotografov však zaujala najmä mohutnou postavou a zdeformovanou tvárou.

Hoci excentrická speváčka nikdy nepatrila k vychudnutým hviezdam, jej široké boky, objemný zadok a macaté stehná sa stali na javisku neprehliadnuteľnými. Ešte horšie však dopadol pohľad na „vynovenú“ Kiminu tvár zmachlenú nánosmi mejkapu a výrazným rúžom. Bežní priaznivci hip-hopu by o stretnutie s ňou zrejme nestáli, no skalné fanúšičky sa v zákulisí po skončení šou nevedeli dočkať, kedy sa s nimi ich idol odfotí.

V kuloároch sa ešte vo februári šuškalo, že Lil' Kim podstúpila ďalšiu zo série plastických operácií. Jej hovorkyňa však tieto fámy veľmi rýchlo poprela. Je potom otázne, ako je možné, že svojská umelkyňa na každej akcii vyzerá celkom odlišne a jej črty tváre sa tým ľudským podobajú čoraz menej. Ostáva len dúfať, že speváčka sa čím skôr spamätá a nedopadne ako neslávne známa mačacia žena Jocelyn Wildenstein (72).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu