Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rozkrok pre silné žalúdky: Kyprej hviezde sa „tam dole“ zarezali bombarďáky!

Lil' Kim v otrasnom kostýme predviedla obliny aj zarezané intímne partie. Zobraziť galériu (9)
Lil' Kim v otrasnom kostýme predviedla obliny aj zarezané intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vulgárnejšia už byť ani nemohla! Hoci sú provokatívne outfity u Lil' Kim (39) takpovediac povinnou výbavou, najnovším kostýmom poriadne prestrelila. Na javisko totiž vyrazila až v príliš obtiahnutom kúsku, ktorý sa jej zarezal rovno medzi nohami. Fanúšikom v prvých radoch tak naservírovala svoje presvitajúce intímne partie.

Neštíti sa ničoho! Na to, že v prípade väčšiny hudobných interpretiek ide predovšetkým o sexistickú šou, si už verejnosť pomaly zvykla. To, čo pred pár dňami uvideli priaznivci raperky Lil' Kim, však prekračuje všetky medze dobrých mravov. „Umelkyňa“ svoj londýnsky koncert totiž okorenila červenými šortkami z priliehavého materiálu, ktoré nápadne pripomínali bombarďáky po babičke. Pod nimi pritom akákoľvek spodná bielizeň chýbala.

Lil' Kim sa zrejme snažila o imidž diablice, preto jej kostýmu dominovala práve ohnivá červená. Výnimku tvorila akurát podprsenka s leopardím vzorom, ktorá lascívne vystavovala bujné vnady. To najhoršie z najhoršieho však excentrická speváčka predviedla medzi nohami. Takto zarezané šortky by niektorí fajnšmejkri zrejme nenašli ani v treťotriednom erotickom klube.

Napriek tomu, že preplastikovaná hviezda sa už blíži k prahu štyridsiatky, sama sa stotožňuje skôr s mladšími idolmi z brandže. „Milujem Rihannu, pretože veľa z Rihanny vidím v sebe a veľa zo seba vidím v Rihanne. Miley Cyrus a ja sme dokonale zapadli. Povedala mi, že dve umelkyne, s ktorými chcela kedy spolupracovať, som ja a Dolly Parton,“ nechala sa Kim počuť v nedávnom rozhovore. Čo myslíte, môžeme očakávať, že o desiatky rokov spomínané dvadsiatky dopadnú rovnako neslávne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu