Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka Lil' Kim si vyrobila trapas na vlastnom vystúpení

Lil' Kim Zobraziť galériu (6)
Lil' Kim (Zdroj: isifa, SITA)

LONDÝN - Koncert americkej rapperky Lil' Kim na londýnskom Lovebox festivale zrušili, pretože meškala. Organizátori vysvetlili, že nemali inú možnosť, než jej vystúpenie zrušiť.

"Lil Kim sa neobjavila načas. Festival nemal inú možnosť, než zachovať stanovené poradie a zaistiť tak, aby nedošlo k narušeniu programu na hlavnom pódiu," znelo oficiálne stanovisko organizátorov festivalu. Rapperka (39) ešte v ten deň upozorňovala na svoj koncert prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a fanúšikom poskytla aj link, na ktorom si môžu jej vystúpenie pozrieť naživo cez internet.

Lil' Kim, vlastným menom Kimberly Denise Jones, pôsobí na hudobnej scéne od roku 1994, keď začínala vo formácii Junior M.A.F.I.A. Tú založil zosnulý rapper The Notorious B.I.G. a debutovala v roku 1995 úspešným albumom Conspiracy. Lil' Kim vydala svoj prvý sólový album s názvom Hard Core v roku 1996, po ňom nasledovali nahrávky The Notorious K.I.M. (2000), La Bella Mafia (2003) a The Naked Truth (2005).

Okrem toho má na svojom konte EP The Dance Remixes (2006) a mixtapey The Queen Is Here (2006), Ms. G.O.A.T. (2008) a Black Friday (2011). Momentálne pracuje na svojom piatom štúdiovom albume, z ktorého prvý singel by mala predstaviť ešte toto leto. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu