Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na Oscaroch žiarila aj Slovenka Skoncová: Pozrite na tú sexi vojačku!

Sacha Baron Cohen dorazil s dvomi vojačkami. Jednou z nich bola Slovenka Soňa Skoncová (vpravo), ktorá v roku 2009 získala titul I. vicemiss. Zobraziť galériu (5)
Sacha Baron Cohen dorazil s dvomi vojačkami. Jednou z nich bola Slovenka Soňa Skoncová (vpravo), ktorá v roku 2009 získala titul I. vicemiss. (Zdroj: SITA,)

LOS ANGELES – Neprehliadnuteľná! Hoci Soňa Skoncová (24) nie je prvou Slovenkou, ktorá sa objavila na udeľovaní prestížnych cien Filmovej akadémie, uplynulú noc si užívala naozaj štýlovo. V odvážnej vojenskej uniforme sa zhostila úlohy garde známeho komika. Úsmev síce vyčariť nemohla, vytasila však „aspoň“ sexi nohy.

Sošky sú rozdané. Kto sa môže pýšiť ziskom Oscara? Kliknite SEM!

O pozornosť médií neprišla! Po Anne Šiškovej sa po vysnívanom červenom koberci v Hollywoode prešla už aj niekdajšia misska a súčasná moderátorka módnej televízie Soňa Skoncová. Tá o cennú sošku síce nebojovala, no napriek tomu s davom nesplynula. Pred paparazzmi sa blysla vďaka Sacha Baron Cohenovi, ktorý sa medzi smotánkou postaral o poriadny rozruch.

Kontroverzný komik z Britských ostrovov si to na najväčšiu udalosť roka hereckej obce namieril v uniforme diktátora. V poradí 84. ročník udeľovania zlatých trofejí tak oživil bielym kostýmom, umelou bradou a urnou, o ktorej tvrdil, že je v nej popol zosnulého vodcu Kim Čong-ila. V skutočnosti išlo o zmes na palacinky, ktorá skončila rozsypaná na koberci a na obleku zaskočeného moderátora Ryana Seacresta.

Dôvodom, pre ktorý Cohen rozsypal predmetný „popol“, malo byť želanie kórejského diktátora. „Bolo Kim Čong-ilovým snom zúčastniť sa Oscarov a byť rozprášený po červenom koberci a prsiach Halle Berry,“ uviedol známy štyridsiatnik v jednom rozhovore. Halle Berry, ktorá nedorazila, si tak zrejme ušetrila zašpinené šaty. Oblek moderátora už toľko šťastia nemal.

K úlohe sexi ochranky v sukni sa druhá najkrajšia žena Slovenska z roku 2009 prepracovala na jednom z losangelských kastingov, v ktorom zvíťazila v početnej dámskej konkurencii. Ako sme sa od nej dozvedeli, detaily pikantnej spolupráce jej boli ozrejmené až na poslednú chvíľu: „Vedela som len, že je to pre Sachu, vôbec som netušila, čo plánuje.“ Práve vďaka tomu pociťovala istú dávku trémy, so svojím výkonom je však spokojná: „Nezasmiať sa bolo pre mňa veľmi náročné, ale svoju úlohu som zvládla dobre.“ Soňa nám tiež prezradila, že nedeľňajší zážitok vníma ako niečo neopísateľné. Zároveň pripustila, že takéto podujatie sa so slovenskými pomermi vôbec nedá porovnať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu