Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blbec Borat na premiére v slipoch, kočka z reality šou tiež!

Sacha Baron Cohen sa po červenom koberci premával v slipoch. Pohľady prítomných pútala aj Jasmin Walia, známa z reality šou TOWIE. Zobraziť galériu (10)
Sacha Baron Cohen sa po červenom koberci premával v slipoch. Pohľady prítomných pútala aj Jasmin Walia, známa z reality šou TOWIE. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

LONDÝN - Ten človek nepozná hanby! Sacha Baron Cohen (44) sa do povedomia mnohých dostal najmä vďaka úlohám filmových bláznov v rôznych komédiách. Inak tomu nie je ani v najnovšom počine Grimsby. Včera sa konala slávnostná premiéra, kde sa herec, už tradične, postaral o rozruch. Do spoločnosti si to totiž namieril v slipoch. Na červenom koberci však mal konkurenciu.

Je už pomaličky zvykom, že ak sa Sacha Baron Cohen ukáže na červenom koberci, je o rozruch postarané. Spomenúť možno napríklad odovzdávanie Oscarov z roku 2012, kde mu robila garde aj Slovenka Soňa Skoncová. 


Mohlo by vás zaujímať: Na Oscaroch žiarila aj Slovenka Skoncová: Pozrite na tú sexi vojačku!


V týchto dňoch mieri do kín nová komédia s názvom Grimsby. Známy komik v nej stvárňuje istého Nobyho - najväčšieho blbca na svete, ktorému sa po 28 rokoch podarí nájsť brata Sebastiana. Ten je nebezpečným agentom a stretnutie s milovaným súrodencom mu riadne skomplikuje život.  

V pondelok večer sa v Londýne konala slávnostná premiéra. Cohen na ňu prišiel oblečený v župane, pod ktorým mal len rolák a slipy. O prekvapené pohľady prítomných sa však musel deliť s Jasmin Walia. Tá je v Británii známa vďaka účinkovaniu v reality šou TOWIE, v roku 2014 účinkovala v súťaži X Factor. Fešná tmavovláska totiž pred fotografov predstúpila v bielych šatách, ktorých spodný diel pripomínal slipy. 

VIDEO: Trailer k filmu Grimsby. 

The Brothers Grimsby - trailer

Viac o téme: Sacha Baron CohenGrimsby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu